kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #1 hopppaaaa hadin topluca abartıyoruzzzz ben baslıyom burda bir deprem olduuu nerdeyse 8 şiddetinde vardı ewler falan harabeee
pofuduq_she Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #2 Cevap: hopppaaaa hadin topluca abartıyoruzzzz ama bn haLa bilgisayarın başınDa
ẰήģéĮ'ìм Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #3 Cevap: hopppaaaa hadin topluca abartıyoruzzzz bhen azımla tır çekebiliorum
japonum Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #4 Cevap: hopppaaaa hadin topluca abartıyoruzzzz ben yatakta annemle cebelleşirken anne banane ya deprem olursa olsun derken
Cevap: hopppaaaa hadin topluca abartıyoruzzzz ben yatakta annemle cebelleşirken anne banane ya deprem olursa olsun derken
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Temmuz 2009 #5 ben birkeresinde agzima 50 gün ne yemek sürdüm, nede bisey ictim 😀
RoCCo Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #7 aylardan agustos dizlerimize kadar kar persembe günü cuma namazından cıkıyoruz😀 tmm tmm 😀 bn bidefada rahat 100 kilo tasırım bu arada yoookk artııııııııııııııkkk biz abarttıık ama cikolatasınıı o reklama cok bayılıyom:zuha:
aylardan agustos dizlerimize kadar kar persembe günü cuma namazından cıkıyoruz😀 tmm tmm 😀 bn bidefada rahat 100 kilo tasırım bu arada yoookk artııııııııııııııkkk biz abarttıık ama cikolatasınıı o reklama cok bayılıyom:zuha:
SUDEMİR Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #8 alacaklılar şirketi bastıııııııııııı......... 3 ölü 7 ağır yaralı.................bende masa altından yazıyorum zatennn 😀
alacaklılar şirketi bastıııııııııııı......... 3 ölü 7 ağır yaralı.................bende masa altından yazıyorum zatennn 😀