GREY Daimi Üye Üye 1 Nisan 2011 #21 Aiiiiiiimmmmmmmmm ne biçim 1 nisan şakası bu ne valla bidaha böyle şakalar yaptığını görmiyeyim asim ergen seansı yaparım sonra sana. otur oturduğun yerde gitmek falan yok
Aiiiiiiimmmmmmmmm ne biçim 1 nisan şakası bu ne valla bidaha böyle şakalar yaptığını görmiyeyim asim ergen seansı yaparım sonra sana. otur oturduğun yerde gitmek falan yok
ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Nisan 2011 #22 ayyyy hülyaa kopradınn beni bacım ayyyyy çenelerimm ağrıdı gülmekten kıss simelii valla ozaman süper bi nisan şakası olur gelinn gelinn kapımın önüne rüyamm sen gülüyosun ama bak hala uyanamayan arkadaşlar var
ayyyy hülyaa kopradınn beni bacım ayyyyy çenelerimm ağrıdı gülmekten kıss simelii valla ozaman süper bi nisan şakası olur gelinn gelinn kapımın önüne rüyamm sen gülüyosun ama bak hala uyanamayan arkadaşlar var
ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Nisan 2011 #24 kovunn benii kovunnnnnnnn banane gitmemki kapıdan atsanız bacadan girerimmmmm çok inadım valla
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 1 Nisan 2011 #25 404 lemı yapışmıs bılmıyorum ama imparatorluk kurmuş bu Asim buraya bilemiyorum yani..
ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Nisan 2011 #26 ßeLeN' Alıntı: 404 lemı yapışmıs bılmıyorum ama imparatorluk kurmuş bu Asim buraya bilemiyorum yani.. Genişletmek için tıkla ... hee rüyamm yapıştırdı 404 le ayol ne imparatorluğu bi tacımm bilem yok ayy belenn yerimm seni gıı yerimmm
ßeLeN' Alıntı: 404 lemı yapışmıs bılmıyorum ama imparatorluk kurmuş bu Asim buraya bilemiyorum yani.. Genişletmek için tıkla ... hee rüyamm yapıştırdı 404 le ayol ne imparatorluğu bi tacımm bilem yok ayy belenn yerimm seni gıı yerimmm
M Misafir Forum Okuru 1 Nisan 2011 #27 ASİMELEK' Alıntı: hee rüyamm yapıştırdı 404 le ayol ne imparatorluğu bi tacımm bilem yok ayy belenn yerimm seni gıı yerimmm Genişletmek için tıkla ... Yok ben seni zamkla japon yapıştırıcı ile yapıştırdım Hayatta çıkmaz Kıs senin istediğin tac olsun, malum bahar da geldi papatyalar boy gösterir. Ben sana papatyalardan bir taç yaparım Olmadı söz kartondan yapacam Asi
ASİMELEK' Alıntı: hee rüyamm yapıştırdı 404 le ayol ne imparatorluğu bi tacımm bilem yok ayy belenn yerimm seni gıı yerimmm Genişletmek için tıkla ... Yok ben seni zamkla japon yapıştırıcı ile yapıştırdım Hayatta çıkmaz Kıs senin istediğin tac olsun, malum bahar da geldi papatyalar boy gösterir. Ben sana papatyalardan bir taç yaparım Olmadı söz kartondan yapacam Asi
ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Nisan 2011 #29 RüYaM' Alıntı: Yok ben seni zamkla japon yapıştırıcı ile yapıştırdım Hayatta çıkmaz Kıs senin istediğin tac olsun, malum bahar da geldi papatyalar boy gösterir. Ben sana papatyalardan bir taç yaparım Olmadı söz kartondan yapacam Asi Genişletmek için tıkla ... isteme ben kartondan taç :seker: ama papatyadan olabilir severimmm papatyaları
RüYaM' Alıntı: Yok ben seni zamkla japon yapıştırıcı ile yapıştırdım Hayatta çıkmaz Kıs senin istediğin tac olsun, malum bahar da geldi papatyalar boy gösterir. Ben sana papatyalardan bir taç yaparım Olmadı söz kartondan yapacam Asi Genişletmek için tıkla ... isteme ben kartondan taç :seker: ama papatyadan olabilir severimmm papatyaları
aysegül87 Hamiş Melek 1 Nisan 2011 #30 annaaaaa bende ne oldu simdi diye kendimi yiyorum megersem sakaymis🙁