ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Mart 2011 #1 Hürrem Modeli Şaç Modası hürremin resimleri hürrem sac modelleri hürrem saç modeli hürremin saç modeli modelleri Hürrem Acaba düz saç sevmiyor mu? Ben merak ettim melekler nereye baksam Hürrem Sultan illa maşalı, mizamplili saçlarıyla göz dolduruyor ve güzelliğine güzellik katıyor. Ben artık bu modele Hürrem Modeli diyorum 🙂
hürremin resimleri hürrem sac modelleri hürrem saç modeli hürremin saç modeli modelleri Hürrem Acaba düz saç sevmiyor mu? Ben merak ettim melekler nereye baksam Hürrem Sultan illa maşalı, mizamplili saçlarıyla göz dolduruyor ve güzelliğine güzellik katıyor. Ben artık bu modele Hürrem Modeli diyorum 🙂
seerose Daimi Üye Üye 25 Mart 2011 #2 Dikkat ettiniz mi bilmiyorum fakat o dizide herkesin saci ayni masali yani.
M Misafir Forum Okuru 25 Mart 2011 #3 Cidden de dizi de ki tüm saç modelleri ya maşalı yada mizample modelleri Acaba odönemlerde bu modelleri mi revaçtaydı Herneyse işte, güzel modeller ama, beğeniyorum ben 🙂 Paylaşımın için tşkler Belen🙂
Cidden de dizi de ki tüm saç modelleri ya maşalı yada mizample modelleri Acaba odönemlerde bu modelleri mi revaçtaydı Herneyse işte, güzel modeller ama, beğeniyorum ben 🙂 Paylaşımın için tşkler Belen🙂