suCre Daimi Üye Üye 27 Ekim 2010 #1 İbret ama anlayana... Konu hernekadar karikatür olsada Bu kez pek güldüremedi... Derdimi dinledim, derdime içerledim... Alemin derdini gördüm, derdime imrendim....
Konu hernekadar karikatür olsada Bu kez pek güldüremedi... Derdimi dinledim, derdime içerledim... Alemin derdini gördüm, derdime imrendim....
sudembeyaz Daimi Üye Üye 27 Ekim 2010 #2 Canımm harikasın ellerine sağlıkk allaha binlerce kez şükürler olsun...
HaYaL Daimi Üye Üye 27 Ekim 2010 #3 Ayşeciğin filmindeki gibi olmuş bu.🙂Ona bebek beklerken hediye gelen koltuk değneklerini görüp çok şükür bunlara ihtiyacım yok bebeğim olmasa da önemli değil demişti ya. Şükretmeliyiz halimize bizden daha kötü durumda olanları düşüerek...
Ayşeciğin filmindeki gibi olmuş bu.🙂Ona bebek beklerken hediye gelen koltuk değneklerini görüp çok şükür bunlara ihtiyacım yok bebeğim olmasa da önemli değil demişti ya. Şükretmeliyiz halimize bizden daha kötü durumda olanları düşüerek...
Y yagmur33 Yeni Üye Üye 9 Ocak 2011 #5 allahim sükürler olsun ne olursa olsun insan haline sükür etmesini bilmeli..