G Gulbenn22 Forum Okuru 6 Eylül 2017 #62 Benim idrarimdada beyaz tortular var bide adetim 2 gun oldu lekelenme seklinde hamilemiyimdir
Uzman SühaN Administrator 6 Eylül 2017 #63 Merhaba , belirtilerden yola çıkarak gebelik teşhisi yapılmaz. Bu yanlış ve yanıltıcı olabilir. Mensinizde 2 günlük gecikme olmuş. Test yaparak gebe olup olmadığınızı sağlıklı bir şekilde öğrenebilirsiniz..
Merhaba , belirtilerden yola çıkarak gebelik teşhisi yapılmaz. Bu yanlış ve yanıltıcı olabilir. Mensinizde 2 günlük gecikme olmuş. Test yaparak gebe olup olmadığınızı sağlıklı bir şekilde öğrenebilirsiniz..
Pelin Nur Yeni Üye Üye 14 Ocak 2018 #64 şirincan' Alıntı: evet benimde idrarımda tortular var inşallah hamilelik belirtisidir kız Genişletmek için tıkla ... Canım hamilemisin
şirincan' Alıntı: evet benimde idrarımda tortular var inşallah hamilelik belirtisidir kız Genişletmek için tıkla ... Canım hamilemisin
Pelin Nur Yeni Üye Üye 14 Ocak 2018 #65 Gulbenn22' Alıntı: Benim idrarimdada beyaz tortular var bide adetim 2 gun oldu lekelenme seklinde hamilemiyimdir Genişletmek için tıkla ... Hamilelik varmıydı canım benimde dibinde tortu varda
Gulbenn22' Alıntı: Benim idrarimdada beyaz tortular var bide adetim 2 gun oldu lekelenme seklinde hamilemiyimdir Genişletmek için tıkla ... Hamilelik varmıydı canım benimde dibinde tortu varda
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 15 Ocak 2018 #67 Pelin Nur' Alıntı: İdrar da tortu görüpte hamile oldugunu ögrenen var mı? Genişletmek için tıkla ... İdrarın tortulu bulanık olması gebelik belirtisi ama Tatlım bu şekilde hamile olup olmadığını öğrenemezsin. Adetin de gecikme varsa test yap.
Pelin Nur' Alıntı: İdrar da tortu görüpte hamile oldugunu ögrenen var mı? Genişletmek için tıkla ... İdrarın tortulu bulanık olması gebelik belirtisi ama Tatlım bu şekilde hamile olup olmadığını öğrenemezsin. Adetin de gecikme varsa test yap.