İlaç içtim ama yinede ateş düşmüyor ne yapacağım ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zekiye54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Z

zekiye54

Forum Okuru
İlaç içtim ama yinede ateş düşmüyor ne yapacağım ?

İlaca rağmen düşmeyen ateş melek kadınlar kulübü forum'da

Selam arkadaşlarım benim ateşim var ve bir türlü düşmüyor. Deli deli sorular geliyor aklıma. Ateşim 38,5 derece şurup içtim acaba başka birşey daha içmem gerekiyor mu bana yardımcı olur musunuz ilaca rağmen düşmeyen ateşte hangi yöntemleri kullanmalıyım

Selamlar hayatım heralde aklına gelen deli şeyler korona belası değil mi tabi tekr başına yaşanılacak ateşi hemen korona olayına bağlamaman gerekiyor. Bunun yanında ne bileyim ateş haricinde kırgınlık kas ağrıları eklem ağrıları da olmalı ki ona göre düşünmek lazım. Öksürük göğüs sıkışması da olmalı. Neyse biz normal soğuk algınlığı ile ilişkili bi ateşlenme dersek ateş düşürmek için şunları yapmanız gerekiyor.

" İlaca Rağmen Düşmeyen Ateş İçin Şunları Yapmalı. "

• Şurup harici bir ateş düşürücü kullanacaksınız.
  • Öncelikle ılık bir duş alacaksınız.
  • Üstünüzdeki kalın eşyaları azaltacak, çıkartacaksınız.
  • Bol bol ve fazla şekilde su tüketeceksiniz.
  • Burundan olabildiğince fazla nefes alın tıkanık ise burnunuzu açacak yöntemleri bulun.
  • Odanız çok sıcak ise ısıyı düşürün.
  • Sobanın yanından çekilin.
  • Dışarı çıkarat temiz hava alın.
  • Soğuk bez uygulaması ateşi düşürebilir.
  • Düşmeyen ateş için bu yöntemleri kullanın.
  • Yine de ateş düşmüyor ise acile gidin.
Geçmiş olsun hayatım.

Ya bir de öyle bir durum var hiç belirtisi yok burun bile akmıyor testte sonuç pozitif. Yani her insanda bu kovid değişik şekilde ortaya çıkıyor ya da çıkmıyor durumlar ortada. Ben kitlere de güvenmiyorum adamlar suya meyve suyuna test yapıyorlar ondada pozitif çıkıyor. GÜvenilir değil yani yapacak bişey yok.