KeLeBeK's Daimi Üye Üye 25 Kasım 2010 #1 ilginç düğün davetiyeleri:) düğün kartları düğün davetiyeleri dügün davetiyeleri ilginç davetiyesi ilginç Evlenirken gelinle damatın özenle seçtiği bir unsurdur davetiye.Evlilenmelerin konu komşu akrabaya habercisidir ,ileride bakacakları bir hatıradır🙂 ama bunlardanda harika hatıra olur bak bu güzelmiş ben düğünümde yaptıtırım:: Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Kasım 2010
düğün kartları düğün davetiyeleri dügün davetiyeleri ilginç davetiyesi ilginç Evlenirken gelinle damatın özenle seçtiği bir unsurdur davetiye.Evlilenmelerin konu komşu akrabaya habercisidir ,ileride bakacakları bir hatıradır🙂 ama bunlardanda harika hatıra olur bak bu güzelmiş ben düğünümde yaptıtırım::
ilkimsu Yeni Üye Üye 25 Kasım 2010 #2 sinema adına olanlar cok hos ama yönetmen basroller yazılı olan ben bunların bi değişini görmüstüm ve evlenirsem ilerde kesin yaptırıcam 😀
sinema adına olanlar cok hos ama yönetmen basroller yazılı olan ben bunların bi değişini görmüstüm ve evlenirsem ilerde kesin yaptırıcam 😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 25 Kasım 2010 #5 '' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Kelebeğim resim konusunda acil konuşmalıyız Genişletmek için tıkla ... yaptım olacakkkk😀
'' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Kelebeğim resim konusunda acil konuşmalıyız Genişletmek için tıkla ... yaptım olacakkkk😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 25 Kasım 2010 #6 '' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Kelebeğim resim konusunda acil konuşmalıyız Genişletmek için tıkla ... yaptım olacakkkk😀
'' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Kelebeğim resim konusunda acil konuşmalıyız Genişletmek için tıkla ... yaptım olacakkkk😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 25 Kasım 2010 #7 sudembeyaz' Alıntı: Canımmm çook güzeller ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tatlım sanada yaptıralımmı şu ilaç kutuları olandan nede olsa evlenince başımız ağriyicik😀lazım olur
sudembeyaz' Alıntı: Canımmm çook güzeller ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tatlım sanada yaptıralımmı şu ilaç kutuları olandan nede olsa evlenince başımız ağriyicik😀lazım olur