CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Ağustos 2008 #2 Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli Tabiki bitmez, esimle aramizdaki mesafe cok fazlaydi ama birbirimize okadar bagliydik ki. Onu özlemek bile beni cok mutlu ediyordu..... Uzaklik sevgiyi tabiki bitirmez!
Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli Tabiki bitmez, esimle aramizdaki mesafe cok fazlaydi ama birbirimize okadar bagliydik ki. Onu özlemek bile beni cok mutlu ediyordu..... Uzaklik sevgiyi tabiki bitirmez!
Hülya Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2008 #4 Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli arada uzaklık iyi geliyo insana bence bitirmez eğer gerçek sevgi varsa özlem de eklenir ve daha tutkulu olur insan ...
Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli arada uzaklık iyi geliyo insana bence bitirmez eğer gerçek sevgi varsa özlem de eklenir ve daha tutkulu olur insan ...
ecege Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #5 Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli hayır bitirmez bende bi 18 ay ayrı kaldım eşimden ama daha bi bağlandık onu özlemek bile çok güzelll
Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli hayır bitirmez bende bi 18 ay ayrı kaldım eşimden ama daha bi bağlandık onu özlemek bile çok güzelll
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #6 Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ama sanmıyorum ben kendımı bıldım bılelı aşkımdan uzagım bıtseydı bıterdı🙂
Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ama sanmıyorum ben kendımı bıldım bılelı aşkımdan uzagım bıtseydı bıterdı🙂
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #7 Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli gerçekten seven bir insan için bitmez.
Ebrar Banned 16 Ağustos 2008 #8 Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli Teşekkürler o güzel yorumlarınız için
necla Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #9 Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli bitirmez arada kuvvetli bir sevgi varsa bunu hicbir sey bitiremez;
Cevap: ilişkinizde uzaklık ne kadar önemli bitirmez arada kuvvetli bir sevgi varsa bunu hicbir sey bitiremez;