RefRa Daimi Üye Üye 31 Ocak 2011 #1 İlk ve son sigaram :)(: Evet melekler aranızda küçükken çubuk krakeri sigara yapmayan var mı? Merak ediyorum valla acaba bi kişi ben yapmadım dicek mi Bi de çaya batırırdım öylede çok severdim bu krakeri Eee melekler sizler bu masum çubuğu kötü emellerinize alet ettiniz mi
Evet melekler aranızda küçükken çubuk krakeri sigara yapmayan var mı? Merak ediyorum valla acaba bi kişi ben yapmadım dicek mi Bi de çaya batırırdım öylede çok severdim bu krakeri Eee melekler sizler bu masum çubuğu kötü emellerinize alet ettiniz mi
ASİMELEK Daimi Üye Üye 31 Ocak 2011 #2 ayyyyyy evettt bennn çok yapardımmm çaya batırdığunda batan kısım şişerdi komik olurdu
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 31 Ocak 2011 #3 kötü emellerime alet etmedim desem yalan olur ettimmm 🙂)
HaYaL Daimi Üye Üye 31 Ocak 2011 #5 Hmm evet ama ben bunların susamlı ve kalın olanını daha çöok severdim. Pura misali.🙂
RefRa Daimi Üye Üye 1 Şubat 2011 #7 HaYaL' Alıntı: Hmm evet ama ben bunların susamlı ve kalın olanını daha çöok severdim. Pura misali.🙂 Genişletmek için tıkla ... Eveeet oda var ben öyle de çok severdim 🙂🙂
HaYaL' Alıntı: Hmm evet ama ben bunların susamlı ve kalın olanını daha çöok severdim. Pura misali.🙂 Genişletmek için tıkla ... Eveeet oda var ben öyle de çok severdim 🙂🙂
B beklenenbebis Forum Okuru 1 Şubat 2011 #9 hehe yapardık ama şimdiki aklım olsa asla yapmam sıgaradan nefret edıyorum
RefRa Daimi Üye Üye 2 Şubat 2011 #10 beklenenbebis' Alıntı: hehe yapardık ama şimdiki aklım olsa asla yapmam sıgaradan nefret edıyorum Genişletmek için tıkla ... Çocukluk işte naparsın 🙂
beklenenbebis' Alıntı: hehe yapardık ama şimdiki aklım olsa asla yapmam sıgaradan nefret edıyorum Genişletmek için tıkla ... Çocukluk işte naparsın 🙂