MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2009 #1 İmza ve avatar çalışmalarım avatar çalışmalarım Burda kendi yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşacağım.Umarım beğenirsiniz.Devamları gelecektir.
avatar çalışmalarım Burda kendi yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşacağım.Umarım beğenirsiniz.Devamları gelecektir.
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 26 Mayıs 2009 #3 Cevap: İmza ve avatar çalışmalarım ya bende bunlari yapabilmek istioooooom 🙁
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 26 Mayıs 2009 #4 Cevap: İmza ve avatar çalışmalarım Bende istiom ama meçhul sölemio programı 😀
samanyolu Yeni Üye Üye 9 Haziran 2009 #5 Cevap: İmza ve avatar çalışmalarım evetttttt bende isterim yapabilmek mechul emegine saglik
juju Yeni Üye Üye 12 Haziran 2009 #6 Cevap: İmza ve avatar çalışmalarım bunları nasıl yapıyosun meçhulum çok güzelller ya
MEÇHUL Daimi Üye Üye 12 Haziran 2009 #7 Cevap: İmza ve avatar çalışmalarım Meslek sırrı diyelim arkadaşlar.Oda bana özel olsun değilmi ama illa yapmak istiyoruz diyorsanız adope photo shop programını tavsiye edebilirim.🙂sağolun
Cevap: İmza ve avatar çalışmalarım Meslek sırrı diyelim arkadaşlar.Oda bana özel olsun değilmi ama illa yapmak istiyoruz diyorsanız adope photo shop programını tavsiye edebilirim.🙂sağolun
D defnesam Forum Okuru 12 Haziran 2009 #8 Cevap: İmza ve avatar çalışmalarım Güzeller birini kullandım saol..
ÇűЯűк V¡Şηε Yeni Üye Üye 28 Haziran 2009 #10 Cevap: İmza ve avatar çalışmalarım hepsi çok güzel olmuş emeğine,ellerine sağlık....🙂