elisev Hamiş Melek 10 Ocak 2010 #101 canlar bende istyorum şu bebek var ya dilini çıkaran işte ondan zahmet olmassa tbii
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 11 Ocak 2010 #102 elisev' Alıntı: canlar bende istyorum şu bebek var ya dilini çıkaran işte ondan zahmet olmassa tbii Genişletmek için tıkla ... canım buyur fazla şunu bunu istiyorum diye yazmadığın için bende böyle yaptım umarım beyenirsin 🙂
elisev' Alıntı: canlar bende istyorum şu bebek var ya dilini çıkaran işte ondan zahmet olmassa tbii Genişletmek için tıkla ... canım buyur fazla şunu bunu istiyorum diye yazmadığın için bende böyle yaptım umarım beyenirsin 🙂
elisev Hamiş Melek 11 Ocak 2010 #103 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: canım buyur fazla şunu bunu istiyorum diye yazmadığın için bende böyle yaptım umarım beyenirsin 🙂 Genişletmek için tıkla ... mesaj yazarken altta çıkacak mı şimdi
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: canım buyur fazla şunu bunu istiyorum diye yazmadığın için bende böyle yaptım umarım beyenirsin 🙂 Genişletmek için tıkla ... mesaj yazarken altta çıkacak mı şimdi
sahtedüşler Yeni Üye Üye 11 Ocak 2010 #104 canım ya bu istediğim gibi olmamış rica etsem üzerinden kalp dökülen ve emine yazısı olan bişi istiyorum senden
canım ya bu istediğim gibi olmamış rica etsem üzerinden kalp dökülen ve emine yazısı olan bişi istiyorum senden
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 11 Ocak 2010 #105 canım ne demek istediğini analmadım o yüzden denedim ama yapamadım 🙁 🙁 istersen meçhul yapsın o güzel yapıyor 🙂 🙂
canım ne demek istediğini analmadım o yüzden denedim ama yapamadım 🙁 🙁 istersen meçhul yapsın o güzel yapıyor 🙂 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 11 Ocak 2010 #107 Hayalet' Alıntı: banada avatar yaparmısn canım güzel bişeyler olsun Genişletmek için tıkla ... canım adın hayalet diye buharlı bişi yaptım 🙂 ama dersenki şirin birşey yap değiştiririm ozamn 🙂
Hayalet' Alıntı: banada avatar yaparmısn canım güzel bişeyler olsun Genişletmek için tıkla ... canım adın hayalet diye buharlı bişi yaptım 🙂 ama dersenki şirin birşey yap değiştiririm ozamn 🙂
Hayalet Üye Üye 11 Ocak 2010 #109 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: canım adın hayalet diye buharlı bişi yaptım 🙂 ama dersenki şirin birşey yap değiştiririm ozamn 🙂 Genişletmek için tıkla ... sen bide şirin bişeyler yaparsan svenrm pasakılm
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: canım adın hayalet diye buharlı bişi yaptım 🙂 ama dersenki şirin birşey yap değiştiririm ozamn 🙂 Genişletmek için tıkla ... sen bide şirin bişeyler yaparsan svenrm pasakılm
D DєRiи яocк Forum Okuru 11 Ocak 2010 #110 pasaklı bende isterem güzel bişey olsun ama awatar yapacam