Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 11 Ocak 2010 #111 SeBeBiMsİn' Alıntı: pasaklı bende isterem güzel bişey olsun ama awatar yapacam Genişletmek için tıkla ... hmmmm tamam tatlım sanada birşey yaparım 🙂 ama ışıltısı gidermi bilemem 🙁 şimdiden özür dilerimmm
SeBeBiMsİn' Alıntı: pasaklı bende isterem güzel bişey olsun ama awatar yapacam Genişletmek için tıkla ... hmmmm tamam tatlım sanada birşey yaparım 🙂 ama ışıltısı gidermi bilemem 🙁 şimdiden özür dilerimmm
D DєRiи яocк Forum Okuru 12 Ocak 2010 #112 kız çok güzel olmuş tatlım arki buldum kız küçükmüşün sende
D DєRiи яocк Forum Okuru 12 Ocak 2010 #115 bitanem ban bu resmi oynata blirmisin ben bunu imza yapıcaktım ama oynamıyo
D DєRiи яocк Forum Okuru 12 Ocak 2010 #116 eger olmasa bir yerine sebebimsin yazsana hareketli bi şekilde senide çok yoruyorum dimi
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 12 Ocak 2010 #117 SeBeBiMsİn' Alıntı: eger olmasa bir yerine sebebimsin yazsana hareketli bi şekilde senide çok yoruyorum dimi Genişletmek için tıkla ... canım oynatmak derken anlamadım ama üstüne sebebmimsin yazdım 🙂 🙂 🙂 🙂
SeBeBiMsİn' Alıntı: eger olmasa bir yerine sebebimsin yazsana hareketli bi şekilde senide çok yoruyorum dimi Genişletmek için tıkla ... canım oynatmak derken anlamadım ama üstüne sebebmimsin yazdım 🙂 🙂 🙂 🙂
D DєRiи яocк Forum Okuru 13 Ocak 2010 #118 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: canım oynatmak derken anlamadım ama üstüne sebebmimsin yazdım 🙂 🙂 🙂 🙂 Genişletmek için tıkla ... bidanem bu resim hareketliydi hareketi gitti neyse bu arada resmide göremiyorum🙂🙂🙂🙂
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: canım oynatmak derken anlamadım ama üstüne sebebmimsin yazdım 🙂 🙂 🙂 🙂 Genişletmek için tıkla ... bidanem bu resim hareketliydi hareketi gitti neyse bu arada resmide göremiyorum🙂🙂🙂🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 13 Ocak 2010 #119 SeBeBiMsİn' Alıntı: bidanem bu resim hareketliydi hareketi gitti neyse bu arada resmide göremiyorum🙂🙂🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... hareketi nasıl gitti anlamaıdm imza olarak kullanırsan hareketi gitmez 🙂 avatar olarak kullanırsan hareketi gider 🙁
SeBeBiMsİn' Alıntı: bidanem bu resim hareketliydi hareketi gitti neyse bu arada resmide göremiyorum🙂🙂🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... hareketi nasıl gitti anlamaıdm imza olarak kullanırsan hareketi gitmez 🙂 avatar olarak kullanırsan hareketi gider 🙁
D DєRiи яocк Forum Okuru 13 Ocak 2010 #120 alttaki kelbekler hareketliydi bu siteye koydum kareketi gitti