$ul€ Yeni Üye Üye 17 Ocak 2010 #136 pasaklım böcüğüm datlum nassın kız ben yine geldim🙂 yine imza istirem....sen kafana göre yap zaten yaptıkların güzel oluyor...bukez eli boş gelmicem ama elim kolum repli gelcem
pasaklım böcüğüm datlum nassın kız ben yine geldim🙂 yine imza istirem....sen kafana göre yap zaten yaptıkların güzel oluyor...bukez eli boş gelmicem ama elim kolum repli gelcem
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 17 Ocak 2010 #137 $ul€' Alıntı: pasaklım böcüğüm datlum nassın kız ben yine geldim🙂 yine imza istirem....sen kafana göre yap zaten yaptıkların güzel oluyor...bukez eli boş gelmicem ama elim kolum repli gelcem Genişletmek için tıkla ... 🙂 iyiyim canım seenn ?, teşekkür ederim tattlııımmm dur bakim sana ne yapabilirim 🙂 🙂 heh bu nasıl 😉
$ul€' Alıntı: pasaklım böcüğüm datlum nassın kız ben yine geldim🙂 yine imza istirem....sen kafana göre yap zaten yaptıkların güzel oluyor...bukez eli boş gelmicem ama elim kolum repli gelcem Genişletmek için tıkla ... 🙂 iyiyim canım seenn ?, teşekkür ederim tattlııımmm dur bakim sana ne yapabilirim 🙂 🙂 heh bu nasıl 😉
$ul€ Yeni Üye Üye 17 Ocak 2010 #138 bende iyyim datlum sağol cnm çok güzel yapmışsın helalinden rep yine gelcem haa..😀
D DєRiи яocк Forum Okuru 17 Ocak 2010 #139 pasaklı bende bundan istiyorum bende üstünde nurhayat yazsın tamammı bende rep vericem bidanem tamam
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 17 Ocak 2010 #140 yazı silinmiştir .... =) =) Son düzenleme: 17 Ocak 2010