D DєRiи яocк Forum Okuru 17 Ocak 2010 #144 çok güzel eline saglık bidanem bide gökhano anlayalım çok güzel olmuş imzaların
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 17 Ocak 2010 #145 😀 😀 benim ölümsüz ama olmayan aşkım o tatlım =) =) beyendiğine sevindim
elifsude Yeni Üye Üye 18 Ocak 2010 #147 bana avatar ve imza yapabilirmisiniz bugün üe oldum ve hiç anlamıyorum şu avatar işinden ismime göre resimli avatar ve imza yaparsanız sevinirim
bana avatar ve imza yapabilirmisiniz bugün üe oldum ve hiç anlamıyorum şu avatar işinden ismime göre resimli avatar ve imza yaparsanız sevinirim
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #148 elifsude' Alıntı: bugün üe oldum ve hiç anlamıyorum şu avatar işinden ismime göre resimli avatar ve imza yaparsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... tamam tatlım öncelikle siteye hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirasin =) buda imzan ve avatarın =) =) umarım beyenirsin =) imzan O'nun altında ıslanan ağaçlar olmak isterdim. O'ndan sonra kokan toprak olmak isterdim. O olamayacağımı bildiğim için ondan etkilenen olmak isterdim . . . avatarın Son düzenleme: 19 Ocak 2010
elifsude' Alıntı: bugün üe oldum ve hiç anlamıyorum şu avatar işinden ismime göre resimli avatar ve imza yaparsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... tamam tatlım öncelikle siteye hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirasin =) buda imzan ve avatarın =) =) umarım beyenirsin =) imzan O'nun altında ıslanan ağaçlar olmak isterdim. O'ndan sonra kokan toprak olmak isterdim. O olamayacağımı bildiğim için ondan etkilenen olmak isterdim . . . avatarın
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Ocak 2010 #149 Çok güzel olmuş bana göre eminim elifsude de beğenir eline emeğine yüreğine sağlık canım🙂
M * MuCiZé * Forum Okuru 19 Ocak 2010 #150 pasaklım ellerine sağlık canım,başarılarının devamını diliyorum lilili 😀