T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #151 selam pasaklım tanrıcam bende avatar ıstıyorum bıtanede bana yaparmısın?guzel bır kız resmı olsun yeter sana bırakıyorum sımdıden tesekkurler
selam pasaklım tanrıcam bende avatar ıstıyorum bıtanede bana yaparmısın?guzel bır kız resmı olsun yeter sana bırakıyorum sımdıden tesekkurler
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #152 *MaWi' Alıntı: Çok güzel olmuş bana göre eminim elifsude de beğenir eline emeğine yüreğine sağlık canım🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim =) mawimmm umarım beyenir
*MaWi' Alıntı: Çok güzel olmuş bana göre eminim elifsude de beğenir eline emeğine yüreğine sağlık canım🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim =) mawimmm umarım beyenir
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #153 **IvIuTLuLuK**' Alıntı: pasaklım ellerine sağlık canım,başarılarının devamını diliyorum lilili 😀 Genişletmek için tıkla ... sağol hayatımmmmmm =) =)
**IvIuTLuLuK**' Alıntı: pasaklım ellerine sağlık canım,başarılarının devamını diliyorum lilili 😀 Genişletmek için tıkla ... sağol hayatımmmmmm =) =)
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #154 tatlı cadı' Alıntı: selam pasaklım tanrıcam bende avatar ıstıyorum bıtanede bana yaparmısın?guzel bır kız resmı olsun yeter sana bırakıyorum sımdıden tesekkurler Genişletmek için tıkla ... tamam tatlım umarım beyenirsin
tatlı cadı' Alıntı: selam pasaklım tanrıcam bende avatar ıstıyorum bıtanede bana yaparmısın?guzel bır kız resmı olsun yeter sana bırakıyorum sımdıden tesekkurler Genişletmek için tıkla ... tamam tatlım umarım beyenirsin
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #155 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: tamam tatlım umarım beyenirsin Genişletmek için tıkla ... begendım tabı elıne saglık canım benım
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: tamam tatlım umarım beyenirsin Genişletmek için tıkla ... begendım tabı elıne saglık canım benım
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #156 tatlı cadı' Alıntı: begendım tabı elıne saglık canım benım Genişletmek için tıkla ... rica ederim hayatım =)
tatlı cadı' Alıntı: begendım tabı elıne saglık canım benım Genişletmek için tıkla ... rica ederim hayatım =)
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #158 sağol bitanemm =) ya hep imza yaptırmak için gelmeyin ya 😀 arada gelin sohbet için =) =)
Julieт Yeni Üye Üye 20 Ocak 2010 #159 kendi imzanda bulunan resimlere benzeyen bi resme Rümeysa - Yavuz yazarmısın canımmmmmm :laugh: Son düzenleme: 20 Ocak 2010
$ul€ Yeni Üye Üye 20 Ocak 2010 #160 bak balım ahada resim🙂🙂 sitey yükledim kaybolmasın die hade öpücük benden sana şöle cancanlı bi süsle yanlız sadece adım yazsın askum:😀
bak balım ahada resim🙂🙂 sitey yükledim kaybolmasın die hade öpücük benden sana şöle cancanlı bi süsle yanlız sadece adım yazsın askum:😀