Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 20 Ocak 2010 #161 Julieт' Alıntı: kendi imzanda bulunan resimlere benzeyen bi resme Rümeysa - Yavuz yazarmısın canımmmmmm :laugh: Genişletmek için tıkla ... tamam tatlım Rümeysa - Yavuz yazdımm umarım beyenirsin
Julieт' Alıntı: kendi imzanda bulunan resimlere benzeyen bi resme Rümeysa - Yavuz yazarmısın canımmmmmm :laugh: Genişletmek için tıkla ... tamam tatlım Rümeysa - Yavuz yazdımm umarım beyenirsin
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 20 Ocak 2010 #162 $ul€' Alıntı: bak balım ahada resim🙂🙂 sitey yükledim kaybolmasın die hade öpücük benden sana şöle cancanlı bi süsle yanlız sadece adım yazsın askum:😀 Genişletmek için tıkla ... tatlım böyle yaptım beyenirmisin bilmem =) istersen bir daha yaparım =)
$ul€' Alıntı: bak balım ahada resim🙂🙂 sitey yükledim kaybolmasın die hade öpücük benden sana şöle cancanlı bi süsle yanlız sadece adım yazsın askum:😀 Genişletmek için tıkla ... tatlım böyle yaptım beyenirmisin bilmem =) istersen bir daha yaparım =)
$ul€ Yeni Üye Üye 20 Ocak 2010 #163 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: tatlım böyle yaptım beyenirmisin bilmem =) istersen bir daha yaparım =) Genişletmek için tıkla ... eline sağlık bebük sağol
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: tatlım böyle yaptım beyenirmisin bilmem =) istersen bir daha yaparım =) Genişletmek için tıkla ... eline sağlık bebük sağol
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 20 Ocak 2010 #164 tatlım o küçük diye bir tane daha yaptım beyendiğini alırsın =)
D DєRiи яocк Forum Okuru 20 Ocak 2010 #168 bende bundan istiyom benim de adımı yaz lütfennnnnnnnn adım bu arada nurhayat bidanem olurmu
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 20 Ocak 2010 #170 canım bilgisayarda yüklü bir program var oradan cıkk 😀 söyleyemem 😀