Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 22 Ocak 2010 #192 bu arada verdiğin rep için saol tontişim ama sana imza yapmışım yanlışlıkla sen onu avatarına koysan çok şişko durur 😀 sana yaparım ben bidaa
bu arada verdiğin rep için saol tontişim ama sana imza yapmışım yanlışlıkla sen onu avatarına koysan çok şişko durur 😀 sana yaparım ben bidaa
D DєRiи яocк Forum Okuru 22 Ocak 2010 #194 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: dj seytan ya çok özür dilerim sen avatar istemişsin ben sana imza yaptım senin avatarını yarın yapsam olurmu kuzum 🙂 🙂 🙂 şimdi çok yoruldum da 🙂 ?? Genişletmek için tıkla ... aman tabi bidanem kafana göre takıl sen yarın olur ondan sonraki ondan sonraki benim için hava hoş sen yorma kendini🙂🙂🙂🙂
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: dj seytan ya çok özür dilerim sen avatar istemişsin ben sana imza yaptım senin avatarını yarın yapsam olurmu kuzum 🙂 🙂 🙂 şimdi çok yoruldum da 🙂 ?? Genişletmek için tıkla ... aman tabi bidanem kafana göre takıl sen yarın olur ondan sonraki ondan sonraki benim için hava hoş sen yorma kendini🙂🙂🙂🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 22 Ocak 2010 #195 hahah saol bitanem ben kullanayım o imzamı sen sonra çalarsın benden kullanırsın artık elim geliştimi ne daha güzel yapıyorum 😀 😀
hahah saol bitanem ben kullanayım o imzamı sen sonra çalarsın benden kullanırsın artık elim geliştimi ne daha güzel yapıyorum 😀 😀
D DєRiи яocк Forum Okuru 22 Ocak 2010 #196 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: hahah saol bitanem ben kullanayım o imzamı sen sonra çalarsın benden kullanırsın artık elim geliştimi ne daha güzel yapıyorum 😀 😀 Genişletmek için tıkla ... yok kız çalmıyacam ben bunu msn resmine koyarım🙂🙂🙂
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: hahah saol bitanem ben kullanayım o imzamı sen sonra çalarsın benden kullanırsın artık elim geliştimi ne daha güzel yapıyorum 😀 😀 Genişletmek için tıkla ... yok kız çalmıyacam ben bunu msn resmine koyarım🙂🙂🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 22 Ocak 2010 #197 dj sheyt@n' Alıntı: yok kız çalmıyacam ben bunu msn resmine koyarım🙂🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... peki tatlım sen bilirsin 🙂 🙂
dj sheyt@n' Alıntı: yok kız çalmıyacam ben bunu msn resmine koyarım🙂🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... peki tatlım sen bilirsin 🙂 🙂
AyYuzlu Daimi Üye Üye 22 Ocak 2010 #198 cnm ben bunu isitiyom ama üzerinee Rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi bide kalplerin icine YS bi zahmet
cnm ben bunu isitiyom ama üzerinee Rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi bide kalplerin icine YS bi zahmet