S selzeh Hamiş Melek 23 Ocak 2010 #202 bende bır avatar ıstıyorum lütfen yapabılırmısınız üzerınde selzeh yazsın yanıp sönsün yada farklı bısıler olsun tesekkürler
bende bır avatar ıstıyorum lütfen yapabılırmısınız üzerınde selzeh yazsın yanıp sönsün yada farklı bısıler olsun tesekkürler
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Ocak 2010 #203 ayya2344' Alıntı: bende imza ve avatar istiyomm lütfeeennnn🙂) Genişletmek için tıkla ... tatlım bu avatarın 🙂 buda imzan 🙂
ayya2344' Alıntı: bende imza ve avatar istiyomm lütfeeennnn🙂) Genişletmek için tıkla ... tatlım bu avatarın 🙂 buda imzan 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Ocak 2010 #204 selzeh' Alıntı: bende bır avatar ıstıyorum lütfen yapabılırmısınız üzerınde selzeh yazsın yanıp sönsün yada farklı bısıler olsun tesekkürler Genişletmek için tıkla ... canım avatarın inşallah beyenirsin 🙂
selzeh' Alıntı: bende bır avatar ıstıyorum lütfen yapabılırmısınız üzerınde selzeh yazsın yanıp sönsün yada farklı bısıler olsun tesekkürler Genişletmek için tıkla ... canım avatarın inşallah beyenirsin 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Ocak 2010 #205 ayyüzlü' Alıntı: cnm ellerine gozlerine saglık en az senin kadar guzel olmus Genişletmek için tıkla ... rica ederim tatlım o senin güzelliğin 🙂 🙂
ayyüzlü' Alıntı: cnm ellerine gozlerine saglık en az senin kadar guzel olmus Genişletmek için tıkla ... rica ederim tatlım o senin güzelliğin 🙂 🙂
S selzeh Hamiş Melek 23 Ocak 2010 #206 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: canım avatarın inşallah beyenirsin 🙂 Genişletmek için tıkla ... tesekkürler canım bıraz daha farklı bısıler ıstıyorum açıkçası ben ama yınede elıne saglık tatlım
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: canım avatarın inşallah beyenirsin 🙂 Genişletmek için tıkla ... tesekkürler canım bıraz daha farklı bısıler ıstıyorum açıkçası ben ama yınede elıne saglık tatlım
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Ocak 2010 #207 selzeh' Alıntı: tesekkürler canım bıraz daha farklı bısıler ıstıyorum açıkçası ben ama yınede elıne saglık tatlım Genişletmek için tıkla ... istersen değiştiririm nasıl bişi istediğini açıkca yaz 🙂
selzeh' Alıntı: tesekkürler canım bıraz daha farklı bısıler ıstıyorum açıkçası ben ama yınede elıne saglık tatlım Genişletmek için tıkla ... istersen değiştiririm nasıl bişi istediğini açıkca yaz 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Ocak 2010 #208 mesela benim imzamdaki gibi bişi yapayımmı hani dönüyor şekiller sendede öle bişi döndüriyim 😀 tabi onun daha küçüğünü (avatar yapcağın için küçük olması gerek )
mesela benim imzamdaki gibi bişi yapayımmı hani dönüyor şekiller sendede öle bişi döndüriyim 😀 tabi onun daha küçüğünü (avatar yapcağın için küçük olması gerek )
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Ocak 2010 #210 tatlım ama onun üstü yazılmış neyse ben hercaiden rica edeyimde üstü yazılmamışı bulabilrise versin bana
tatlım ama onun üstü yazılmış neyse ben hercaiden rica edeyimde üstü yazılmamışı bulabilrise versin bana