M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Ocak 2010 #261 kıvırcam ben bu işi yavaş yavaş :seker::seker: şu efektlerde sorun var onu da becercem ulen....
D DєRiи яocк Forum Okuru 27 Ocak 2010 #264 bak bunuda ben yaptım seninki kadar güzel olmasada olsun canım dimi
D DєRiи яocк Forum Okuru 27 Ocak 2010 #265 sen yapmıştın bende yağmur ablama yapim dedim güzel olmuşmu pasaklı
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 28 Ocak 2010 #267 dj sheyt@n' Alıntı: http://blingee.com/blingee/view/106420847-ya-mursen yapmıştın bende yağmur ablama yapim dedim güzel olmuşmu pasaklı Genişletmek için tıkla ... güzel olmuşta canım bnde yağmur için gitme demiştim keske baska bişi kullansaydın aynısı oldu gibi 😕 😕
dj sheyt@n' Alıntı: http://blingee.com/blingee/view/106420847-ya-mursen yapmıştın bende yağmur ablama yapim dedim güzel olmuşmu pasaklı Genişletmek için tıkla ... güzel olmuşta canım bnde yağmur için gitme demiştim keske baska bişi kullansaydın aynısı oldu gibi 😕 😕
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 28 Ocak 2010 #268 **IvIuTLuLuK**' Alıntı: imzamdaki yazı var en altta ama pek okunmuyo sanırım Genişletmek için tıkla ... bebeğim anladın sen bu işi 🙂 🙂 🙂 🙂 öğrenirsin herseyi yavas yavas 😉
**IvIuTLuLuK**' Alıntı: imzamdaki yazı var en altta ama pek okunmuyo sanırım Genişletmek için tıkla ... bebeğim anladın sen bu işi 🙂 🙂 🙂 🙂 öğrenirsin herseyi yavas yavas 😉
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 28 Ocak 2010 #269 **IvIuTLuLuK**' Alıntı: bu da başka bir denemem,pasaklıma söz verdim yaptıkça buraya atıcam umarım iyi gidiyorumdur😕 pek düzenli olmuyo gibi süslemelerim ama olucak zamanla... Genişletmek için tıkla ... oy meleğim çok gzl olmuss 🙂 🙂 🙂
**IvIuTLuLuK**' Alıntı: bu da başka bir denemem,pasaklıma söz verdim yaptıkça buraya atıcam umarım iyi gidiyorumdur😕 pek düzenli olmuyo gibi süslemelerim ama olucak zamanla... Genişletmek için tıkla ... oy meleğim çok gzl olmuss 🙂 🙂 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 28 Ocak 2010 #270 **IvIuTLuLuK**' Alıntı: kıvırcam ben bu işi yavaş yavaş :seker::seker: şu efektlerde sorun var onu da becercem ulen.... Genişletmek için tıkla ... alıştın he sende iyice 😀 🙂 🙂 🙂
**IvIuTLuLuK**' Alıntı: kıvırcam ben bu işi yavaş yavaş :seker::seker: şu efektlerde sorun var onu da becercem ulen.... Genişletmek için tıkla ... alıştın he sende iyice 😀 🙂 🙂 🙂