Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #11 **IvIuTLuLuK**' Alıntı: çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık 🙂 köşen hayırlı olsun,başarılar 😀 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim tatlımmmmmmmm
**IvIuTLuLuK**' Alıntı: çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık 🙂 köşen hayırlı olsun,başarılar 😀 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim tatlımmmmmmmm
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #12 *HerCai*' Alıntı: Imzana resim koymak istedigin taktirde, buradan (ImageShack® - Image Hosting) yapiyorsundur umarim ?! Yok eger yapmiyorsan bir dene, olacaktir. Yok eger yapiyorsan, nereden kopyalayacagini bilmiyorsun muhtemelen ?! Genişletmek için tıkla ... ben direk hangi programdan yaptıysam kopyala yapıştır yapuyorum oluyor bide dosyalarını gıf seklinde kaydediyorsun dimi 🙂
*HerCai*' Alıntı: Imzana resim koymak istedigin taktirde, buradan (ImageShack® - Image Hosting) yapiyorsundur umarim ?! Yok eger yapmiyorsan bir dene, olacaktir. Yok eger yapiyorsan, nereden kopyalayacagini bilmiyorsun muhtemelen ?! Genişletmek için tıkla ... ben direk hangi programdan yaptıysam kopyala yapıştır yapuyorum oluyor bide dosyalarını gıf seklinde kaydediyorsun dimi 🙂
asi&mavi Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #13 *HerCai*' Alıntı: Imzana resim koymak istedigin taktirde, buradan (ImageShack® - Image Hosting) yapiyorsundur umarim ?! Yok eger yapmiyorsan bir dene, olacaktir. Yok eger yapiyorsan, nereden kopyalayacagini bilmiyorsun muhtemelen ?! Genişletmek için tıkla ... onuda denedim ordakilerin hepsini kopyaladım denedim yine olmadı desem bi yerleri ben yanlış yapıorm orası kesinde bulamadım bi türlü
*HerCai*' Alıntı: Imzana resim koymak istedigin taktirde, buradan (ImageShack® - Image Hosting) yapiyorsundur umarim ?! Yok eger yapmiyorsan bir dene, olacaktir. Yok eger yapiyorsan, nereden kopyalayacagini bilmiyorsun muhtemelen ?! Genişletmek için tıkla ... onuda denedim ordakilerin hepsini kopyaladım denedim yine olmadı desem bi yerleri ben yanlış yapıorm orası kesinde bulamadım bi türlü
asi&mavi Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #14 cözüm bulamıcaz sanırım yani böle olmuor yinede çok tşk ederim🙂
LAMİYA Aktif Üye Üye 13 Kasım 2009 #15 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: tamam tatlım yapmaya başladım bile 🙂 🙂 🙂 sana söyle birşey yaptım bakalım beyenecekmisin 🙂 🙂 Hasret bana göre degil Yoklugunu ben cekemem Genişletmek için tıkla ... kızmazsan başka seçeneklerde görmek isterim ama olmaz dersen buda güzel
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: tamam tatlım yapmaya başladım bile 🙂 🙂 🙂 sana söyle birşey yaptım bakalım beyenecekmisin 🙂 🙂 Hasret bana göre degil Yoklugunu ben cekemem Genişletmek için tıkla ... kızmazsan başka seçeneklerde görmek isterim ama olmaz dersen buda güzel
asi&mavi Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #16 ayyy oldu walla olduuu dimi ben yanlış görmüorm😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:
ayyy oldu walla olduuu dimi ben yanlış görmüorm😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #18 LAMİYA' Alıntı: kızmazsan başka seçeneklerde görmek isterim ama olmaz dersen buda güzel Genişletmek için tıkla ... yok cnaım neden kızayım 🙂 🙂 tamam başka yapayım ama sen bana nasıl bişi istediğini söyle ben kafamdan yapamam 🙂
LAMİYA' Alıntı: kızmazsan başka seçeneklerde görmek isterim ama olmaz dersen buda güzel Genişletmek için tıkla ... yok cnaım neden kızayım 🙂 🙂 tamam başka yapayım ama sen bana nasıl bişi istediğini söyle ben kafamdan yapamam 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #20 asi&mavi' Alıntı: çoooookkk tesekkür ederim pasaklı tanrıcam canımsın Genişletmek için tıkla ... beyendiğine sevindim canımmmmmmmmmmm muuuuuuuuuaaaaaaahhhh
asi&mavi' Alıntı: çoooookkk tesekkür ederim pasaklı tanrıcam canımsın Genişletmek için tıkla ... beyendiğine sevindim canımmmmmmmmmmm muuuuuuuuuaaaaaaahhhh