Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #32 (BU ŞİİRDE BANA AİTTİR 🙂 ) resmi beyenen alabilir 🙂 Seni cok sevdim ben Gozlerindeki güuzelligi saclarinda gordum ben Sacindaki isiltiyi yuzunde gordum ben SENI COK SEVDIM BEN
(BU ŞİİRDE BANA AİTTİR 🙂 ) resmi beyenen alabilir 🙂 Seni cok sevdim ben Gozlerindeki güuzelligi saclarinda gordum ben Sacindaki isiltiyi yuzunde gordum ben SENI COK SEVDIM BEN
BİTTERİM Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #33 bitanem köşen hayırlı olsun 🙂 sende ne cevherler varmış şiirler falan😀 hepi çok güzel canım inş zamanla daha güzel şiirler yazarsın😀🙂
bitanem köşen hayırlı olsun 🙂 sende ne cevherler varmış şiirler falan😀 hepi çok güzel canım inş zamanla daha güzel şiirler yazarsın😀🙂
S su.ay Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #34 hayırlı olsun. bende imza isterim. bakalım ne yapabilirsin bana.aslında avatarımda değişsem diyorum . yardımcı olursan sevinirim.
hayırlı olsun. bende imza isterim. bakalım ne yapabilirsin bana.aslında avatarımda değişsem diyorum . yardımcı olursan sevinirim.
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #35 BİTTERİM' Alıntı: bitanem köşen hayırlı olsun 🙂 sende ne cevherler varmış şiirler falan😀 hepi çok güzel canım inş zamanla daha güzel şiirler yazarsın😀🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam tatlım saol bir tanede sana yazarım ilerde 😀
BİTTERİM' Alıntı: bitanem köşen hayırlı olsun 🙂 sende ne cevherler varmış şiirler falan😀 hepi çok güzel canım inş zamanla daha güzel şiirler yazarsın😀🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam tatlım saol bir tanede sana yazarım ilerde 😀
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #36 su.ay' Alıntı: hayırlı olsun. bende imza isterim. bakalım ne yapabilirsin bana.aslında avatarımda değişsem diyorum . yardımcı olursan sevinirim. Genişletmek için tıkla ... tamam canım yapabilirsem hem imza hem avatar yaparım sana beyendiğini alırsınn
su.ay' Alıntı: hayırlı olsun. bende imza isterim. bakalım ne yapabilirsin bana.aslında avatarımda değişsem diyorum . yardımcı olursan sevinirim. Genişletmek için tıkla ... tamam canım yapabilirsem hem imza hem avatar yaparım sana beyendiğini alırsınn
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #37 canım buyur avatarın ve imzan bu arada imzandaki şiiri ben yazdım 🙂 🙂 alıntı değildir... avatar imzan: Bir çocuk gibi mutluyum artık Huzurlu sakin ve coşkulu Baloncuk gibi sanardık küçükken dünyayı Ah keşke hep çocuk kalsaydık !!! (bana aittir 🙂 )
canım buyur avatarın ve imzan bu arada imzandaki şiiri ben yazdım 🙂 🙂 alıntı değildir... avatar imzan: Bir çocuk gibi mutluyum artık Huzurlu sakin ve coşkulu Baloncuk gibi sanardık küçükken dünyayı Ah keşke hep çocuk kalsaydık !!! (bana aittir 🙂 )
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #39 su.ay' Alıntı: çok teşekkürler. beğendim valla.. ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... beyendiğine sevindim bitanem
su.ay' Alıntı: çok teşekkürler. beğendim valla.. ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... beyendiğine sevindim bitanem
S su.ay Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #40 güzelde ben bir türlü avatarı yükleyemiyorum. ama. yardım lütfennnn.