@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #1 ***inocentenin meleği ve aşkısı*** inocentenin meleği ve aşkısı Son düzenleme: 26 Aralık 2008
Bonita Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #2 Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı canım benim ALLAHIM sizi bir ömür boyu ayırmasın sade bir güzellligin var canım ogluşunda tatlı ALLAHIM sizlere bagışlasın ALLAHIM yüzünü her daim güldürsün melegim ayrıcada resimlerini bizlerle paylaştıgın için teşekkürler🙂
Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı canım benim ALLAHIM sizi bir ömür boyu ayırmasın sade bir güzellligin var canım ogluşunda tatlı ALLAHIM sizlere bagışlasın ALLAHIM yüzünü her daim güldürsün melegim ayrıcada resimlerini bizlerle paylaştıgın için teşekkürler🙂
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #3 Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı canım benım teşekkurler.dıleklerın için sagol bebegım.allah kımseyı ayırmasınn
Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı canım benım teşekkurler.dıleklerın için sagol bebegım.allah kımseyı ayırmasınn
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Eylül 2008 #4 Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı Mutluluğunuz daim ağıztadınız hep şekerli, bahtınız açık sağlıklı olun inşallah
Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı Mutluluğunuz daim ağıztadınız hep şekerli, bahtınız açık sağlıklı olun inşallah
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #5 Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı canım benım teşekkur ederımm
PaSikA Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #6 Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı Allah ayırmasın her daim mutlu olun inşallah 🙂 + rep
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #7 Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı canım melegımm ..hep bırlıkteee inşallahh
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 16 Eylül 2008 #8 Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı canım benim ALLAHIM sizi bir ömür boyu ayırmasın
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #9 Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı [ı]amın bebegım cumlemızı ayırmasınn[/ı]
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #10 Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı Allah hep mutlu etsin sizleri çok yakışmışınız,bizlerle paylaştığın için çok teşekkür.🙂
Cevap: inocentenin meleği ve aşkısı Allah hep mutlu etsin sizleri çok yakışmışınız,bizlerle paylaştığın için çok teşekkür.🙂