Instagram'da erkeklerin takip etmesi gereken hesaplar hangileri?
Instagram'da erkeklerin takip etmesi gereken hesaplar melek kadınlar kulübü instagramda erkeklerin takip etmesi gereken sayfalar forumda.
Sevgili arkadaşlar ilk defa Instagram hesabı açtım ama hiç anlayamadim sayfaları mi takip ediyoruz Instagram'da acaba? Bir de Instagram'da erkeklerin takip etmesi gereken hesaplar hangileri nasıl bir yer Instagram biraz bahseder misiniz? Bende face vardı ama oraya da girmiyorum artık Instagram a giriyor herkes ben de bir bakayım dedim.
Merhabalar
Valla bence siz çok geç kalmışsınız. Instagram da çok nezih bir yerdi ama orayı da batirdilar diyebilirim. Instagram aslında ilk amacı fotoğraf paylaşıp atılan bir platform iken şimdilerde artık reels gibi videolar da paylaşılıyor. Tabii burada her çeşit insan sayfa hesap ne ararsan var. Onun için burada biraz da sizin ilginiz takip ettiğinizde izlemekten keyif alacağınız sayfaları takip etmenizi öneririm. Örneğin fotoğraf çekiminden mi hoşlanıyorsunuz ya da yemek yapan tarif verenlerden mi? Ya da gezmeyi seven seyahat eden dünyayı dolaşanlardan mi? İşte burada aslında sizin ilgi alanınız belirleyecektir bu takip işini.
Instagram kullanımı hakkında merak edilenler bilmeyenler varsa aşağıdaki linki inceleyebilir. "Instagram nedir ve nasıl kullanılır"