iradeisizm bırakamıyorum yaa şu nalet şeyi bırakamıyorum
offffff olmuyor yapamıyorum lanet olsun bu sigara öldürecek beni çok zararlı biliyorum ama yapamıyorum yaa duramıyorum dengesizm iradesizim kendini zehirleyen bi aptalım evet ama olmuyorrrr
bi yol söyleyin bişeyler diyn arkadaşlar 🙁
Cevap: iradeisizm bırakamıyorum yaa şu nalet şeyi bırakamıyorum
ben 2 senedir kullanıyorum ve bigün içmessem ayy bi fena oluyorum sinirlenıyorum
bi problemlerimde yok nie içerimki annem bikere yakaladı sağdan sağadan geldi bana tabi
söz verdim ama duramadım işte nasıl zorlanmadın yani ne yaptın off anlayamadım ben seni
değer verdıgım bı ınsana ıcmeyecegıme daır söz verdım gercektende her ıcmek ıstedıgımde onu dusundum öyle öyle ıcmedım sanırım fazla bagımlısı deıldım😀
önce sen değerlisin sen için sağlığın önemli ben değerliyim diyip sigaranın zararlarını aklına getir ve frenle kendini herşey beyinde biter canım sende irade var akıl var mantıkta var aşarsı sadece sabır ve birazcık gayret gerek bence yok yakınken bırak sonra tiryakisi olduğunda bunu bırakman zorlaşır
bede bir kullanıcıydım sabah kahvaltıdab sonra o sigarayla kahveyi içmezsem deliriyordum ve işimin stresi yüzündençok fazla içerdim bir gün kafaya koydum bırakıcam dedim ve 4 .seneyi bitiriyorum herşey beyinde bitiyor beyninde bitir önce