Babamın eski sevgilisi babamdan önce evlenmiş ve bi kızı olmuş.Adını Neslihan koymuşlar.Bizimkiler de nispet olsun diye benim adımı da neslihan koymuş. :seker:
Yukardaki seceneklerden hic biri uymadi bana ama teyzem koydugu icin Anneyi isaretledim, Hikayeye gelince Annem ve Babam isimde anlasamayinca bi hafta boyunca isimsiz kalan ben 😀 bi hafta sonra Annem ve Babmin razi olmasiyla birlikte Teyzem ismimi koymus ve isimsizlikten kurtulmusum 🙂
Kadere inanan biri olarak şunu söylemek isterim ki benim ismimin anlamı Farsça kökenli olup isteğine dileğine kavuşmuş olan anlamında eşimin isminin anlamı ise istek dilek🙂
İsmimin koyulma olayına gelince halen gelenek olarak sürmekte olan büyüklerin ismini koyma geleneği biz 4 kardeştete olmuştu.2 kız iki erkek kardeşiz ben hariç diğerleri aile büyüklerinin ismi benimde öyle olacakmış ama son anda değişmiş nedeni ise annemin hamilelliğinde ve doğumunda çok yardım eden ve Mersinde o seneler yılın annesi seçilen bir ebe varmış.O kadar çok ısrar etmiş ki benim adımı verin diye.Bu kadar iyiği dokanan kişiyi bizimkiler kırmayarak onun adını vermişler.olay nedir olay budur yani😀