sudembeyaz Daimi Üye Üye 13 Kasım 2010 #1.073 gelipp onu bana sormalarından bıktım artıkk 🙁((((((( bilerek yapıyolar sanki sensiz kalsamda anlamıyolar
gelipp onu bana sormalarından bıktım artıkk 🙁((((((( bilerek yapıyolar sanki sensiz kalsamda anlamıyolar
sudembeyaz Daimi Üye Üye 13 Kasım 2010 #1.075 gün gelirde birgünn yine yüzünü görmek zorunda kalırsamm ki inşş hiç o gün gelmez 🙁((((
sudembeyaz Daimi Üye Üye 13 Kasım 2010 #1.076 inan artık seni hiç sevmiyorum ve seni hiç istemiyorum o eski ben yok artık...
sudembeyaz Daimi Üye Üye 13 Kasım 2010 #1.077 kızlarrr tatil boyunca netten dolayı aranızda olamiycamm şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum...hepinizi çok seviyorum ve çoooook özliycemm görüşmek üzere...
kızlarrr tatil boyunca netten dolayı aranızda olamiycamm şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum...hepinizi çok seviyorum ve çoooook özliycemm görüşmek üzere...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 13 Kasım 2010 #1.078 Balım sen hala ordamısın bırak canım üzülen o olcak sen deil.. bizler seni okadar büyük bir yürekle sewiyoruz ki ... bil bunu güzelim... sanada hayırlı bayramlar tatlım.. çok özlicezz seniiiiiiiiii😕😕
Balım sen hala ordamısın bırak canım üzülen o olcak sen deil.. bizler seni okadar büyük bir yürekle sewiyoruz ki ... bil bunu güzelim... sanada hayırlı bayramlar tatlım.. çok özlicezz seniiiiiiiiii😕😕
üni-melek Yeni Üye Üye 14 Kasım 2010 #1.079 sana da hayırlı bayramlar kardesimm..öptüm 🙂 görüşürüz kendine iyi bak