concon Yeni Üye Üye 8 Eylül 2007 #2 Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 paylaşım için tşkler agız yapına bayıldım 🙂
M Misafir Forum Okuru 8 Eylül 2007 #3 Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 ALLAH'ım nazarlardan sakınsın bahtınıda güzel eylesin inş🙂 paylaşımın için tşkler canım 🙂medeni cesaretinden dolayı sana +100 rep hediye ediyorum😀
Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 ALLAH'ım nazarlardan sakınsın bahtınıda güzel eylesin inş🙂 paylaşımın için tşkler canım 🙂medeni cesaretinden dolayı sana +100 rep hediye ediyorum😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 8 Eylül 2007 #4 Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 Ne hoş, ne tatlısın öyle ya... Bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz 🙂
Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 Ne hoş, ne tatlısın öyle ya... Bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz 🙂
Taurus Yeni Üye Üye 9 Eylül 2007 #5 Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 teşekkürler 🙂 sizin güzelliğiniz 🙂 rüyamm ablaa sen kimseye kolay kolay rep wermezdinn 😀 walla çok saol 🙂 teşekkürler herkezee !
Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 teşekkürler 🙂 sizin güzelliğiniz 🙂 rüyamm ablaa sen kimseye kolay kolay rep wermezdinn 😀 walla çok saol 🙂 teşekkürler herkezee !
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 16 Eylül 2007 #6 Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 canım benim Allah bahtınıda senin gibi güzel yazar inşallah..medeni cesaretinden dolayı seni kutlarım..
Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 canım benim Allah bahtınıda senin gibi güzel yazar inşallah..medeni cesaretinden dolayı seni kutlarım..
melegim Yeni Üye Üye 16 Eylül 2007 #7 Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 canm benım melek gibisin bahtında iyi olur işallah
S SeLiN Forum Okuru 16 Eylül 2007 #8 Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 nazar değmesin,çok şeker bir kızsın😉
M Misafir Forum Okuru 20 Kasım 2007 #10 Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 Taurus' Alıntı: 🙂 rüyamm ablaa sen kimseye kolay kolay rep wermezdinn 😀 walla çok saol 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet öyle kolay kolay rep çalışmaz benden beyenmem ve beni etkilemersi lazım bunada kolay kolay vermedim zati etkilendimde verdim :becky:
Ce: İşte Buda BeNİm Albümüm 🙂 Taurus' Alıntı: 🙂 rüyamm ablaa sen kimseye kolay kolay rep wermezdinn 😀 walla çok saol 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet öyle kolay kolay rep çalışmaz benden beyenmem ve beni etkilemersi lazım bunada kolay kolay vermedim zati etkilendimde verdim :becky: