elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 27 Aralık 2008 #1 işte seytanın havuzu cekcen şeytanın havuzu Victoria Şelalesi 128m yükseklikte ismi Şeytanın Yüzme Havuzu olarak biliniyor. Eylül, Aralık ayları arasında insanlar kenarına kadar yüzebiliyorlar, aşağı düşmeden. Cesaretiniz var mı.. ? siiiiiişşşşşşşt sen cocukları sıkı tut yaw ne işiniz var orda bari yavrucakları götürme kendi maceraperestligine onları da sürüklemişler yaww:n028: illaaa resim cekcen yani ayagın kaysın da bi görr aha bu gidiyo valla kızzzzzzz dur :bai::bai: o atlarsa bende atlarım onsuz olmazz veeeee cekeyim derken peslerindenn............... ciyuuvvvvvvvvvvvvvvv
cekcen şeytanın havuzu Victoria Şelalesi 128m yükseklikte ismi Şeytanın Yüzme Havuzu olarak biliniyor. Eylül, Aralık ayları arasında insanlar kenarına kadar yüzebiliyorlar, aşağı düşmeden. Cesaretiniz var mı.. ? siiiiiişşşşşşşt sen cocukları sıkı tut yaw ne işiniz var orda bari yavrucakları götürme kendi maceraperestligine onları da sürüklemişler yaww:n028: illaaa resim cekcen yani ayagın kaysın da bi görr aha bu gidiyo valla kızzzzzzz dur :bai::bai: o atlarsa bende atlarım onsuz olmazz veeeee cekeyim derken peslerindenn............... ciyuuvvvvvvvvvvvvvvv
MEÇHUL Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #2 Cevap: işte seytanın havuzu süperr tam benlikkkkemeğine sağlıkk
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 27 Aralık 2008 #3 Cevap: işte seytanın havuzu sagol cnm sende macera cı demekk
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 14 Şubat 2009 #5 Cevap: işte seytanın havuzu ben yakınlarından bile gecmem valla
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Şubat 2009 #7 Cevap: işte seytanın havuzu çok hoş kareler canım ama bakınca ürktüm açıkçası paylaşımın için teşekkürler🙂
Cevap: işte seytanın havuzu çok hoş kareler canım ama bakınca ürktüm açıkçası paylaşımın için teşekkürler🙂
gökçe Yeni Üye Üye 14 Şubat 2009 #8 Cevap: işte seytanın havuzu Bakarken dizlerimin bağı çözüldü. Aman ben uzak durayım oralardan. Emeğine sağlık canım...
Cevap: işte seytanın havuzu Bakarken dizlerimin bağı çözüldü. Aman ben uzak durayım oralardan. Emeğine sağlık canım...
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2009 #9 Cevap: işte seytanın havuzu bakarken bile içim daraldı fenalık geçirdim anam oraya gitmeyi bırak resmine bile bakamadım iyi cesaret
Cevap: işte seytanın havuzu bakarken bile içim daraldı fenalık geçirdim anam oraya gitmeyi bırak resmine bile bakamadım iyi cesaret
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 15 Şubat 2009 #10 Cevap: işte seytanın havuzu yorumlar için tesekkürler ben tırsarım böle seylerden aslındaaa