$ul€ Yeni Üye Üye 3 Kasım 2009 #1 Işte sonbahar kış converseler BUDA TOPUKLUSU😀 BUDA İNCE TABANLISI ŞİMDİDE KIŞLIKLAR
$ul€ Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #3 alırım tabi ama seni uzun zamandır görmüyorum ki sitede bebiş nasıl
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 23 Aralık 2009 #4 Güzeller gercekten 🙂 Ben giymesemde 🙂 Tskler paylasim icin 🙂
BİTTERİM Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #6 çok güzeller ben topuklu giyinemiyorum şulecim kankişim hepsini istiyorum
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Aralık 2009 #7 Ya converse ler iyide arkadaşlarım bu uç kısmı koyu siyah yada değişik renktete olabiliyor hani tam parmakların üstünün oduğu yer, heh işte orası oradan atmalar yapıyor ya yoksa çok rahat 🙂
Ya converse ler iyide arkadaşlarım bu uç kısmı koyu siyah yada değişik renktete olabiliyor hani tam parmakların üstünün oduğu yer, heh işte orası oradan atmalar yapıyor ya yoksa çok rahat 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #9 çikom bnde topuklu giyinemiyorum gıı ama alcam sana hepisinden sadminim sanada patlamayanından alcam