zaga Üye Üye 16 Eylül 2009 #21 çaktırmayın içinde gerçekten kahve var arkadaşlar iki tane istekde bulunalım alttaki ikisinden birini seçiçek buzdolabı yada şeker istiyorum
çaktırmayın içinde gerçekten kahve var arkadaşlar iki tane istekde bulunalım alttaki ikisinden birini seçiçek buzdolabı yada şeker istiyorum
zaga Üye Üye 12 Kasım 2009 #22 eylül ayından beri kımse ılgılenmemıs bu konuyla ben hem buzdolabı hemde nıkah sekerı cekıyorum hadi melekler sizlerden de çiçek yada yumurta resmı ıstıyorum
eylül ayından beri kımse ılgılenmemıs bu konuyla ben hem buzdolabı hemde nıkah sekerı cekıyorum hadi melekler sizlerden de çiçek yada yumurta resmı ıstıyorum
S su.ay Yeni Üye Üye 12 Kasım 2009 #23 işte menekşelerim.bunlar olur mu? bende yaptığın bir işi( el emeği )uğraştığın bir hobi ile ilgili bir resim istiyorum.(takı, örgü, çiçek yapımı vs).
işte menekşelerim.bunlar olur mu? bende yaptığın bir işi( el emeği )uğraştığın bir hobi ile ilgili bir resim istiyorum.(takı, örgü, çiçek yapımı vs).
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 14 Kasım 2009 #24 Canım bu ördüğüm atkı ve bere.... Oyuncak köpeğime giydirdim ve sergiliyorum... Umarım beğenirsiniz... Bende sizden evinizde en beğendiğiniz bir şeyin fotografıını çekmenizi istiyorum... Kolay gelsn meleklerim....
Canım bu ördüğüm atkı ve bere.... Oyuncak köpeğime giydirdim ve sergiliyorum... Umarım beğenirsiniz... Bende sizden evinizde en beğendiğiniz bir şeyin fotografıını çekmenizi istiyorum... Kolay gelsn meleklerim....
zaga Üye Üye 29 Haziran 2011 #25 arkadaşlar bu çok zevkli ve uğraşmalı bir oyundur,uzun zamandırda hiç bakılmamış,unutmayın resimler kendi çekiminiz olucak evet melekler ayakkabı yada çantanızı görmek istiyorum
arkadaşlar bu çok zevkli ve uğraşmalı bir oyundur,uzun zamandırda hiç bakılmamış,unutmayın resimler kendi çekiminiz olucak evet melekler ayakkabı yada çantanızı görmek istiyorum