gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 23 Eylül 2010 #11 sudembeyaz' Alıntı: ellerine sağlık kardeşimm harika olmuşş Genişletmek için tıkla ... afiyet olsunn bacımm...
sudembeyaz' Alıntı: ellerine sağlık kardeşimm harika olmuşş Genişletmek için tıkla ... afiyet olsunn bacımm...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 23 Eylül 2010 #12 suCre' Alıntı: Ellerine sağlık cnm mükemmel olmuş😀 Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bidenem....😀
suCre' Alıntı: Ellerine sağlık cnm mükemmel olmuş😀 Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bidenem....😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 23 Eylül 2010 #13 tavuk_kavurma' Alıntı: sevgi tatlısının içinde ben yokum ama aaa olmamış 😀 yarasın kızlar yiyin gari 😀 Genişletmek için tıkla ... senii unutur muyum hiçç yaa senn.... evett bir adett tavuguu daa içinee kattıktan sonraa hepinizee afiyet olsunn...
tavuk_kavurma' Alıntı: sevgi tatlısının içinde ben yokum ama aaa olmamış 😀 yarasın kızlar yiyin gari 😀 Genişletmek için tıkla ... senii unutur muyum hiçç yaa senn.... evett bir adett tavuguu daa içinee kattıktan sonraa hepinizee afiyet olsunn...
LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Aralık 2010 #16 Tatlı dili koyarken birazcık daha cömert davranırsan hımmmmmmmm yemede yanında yat o zaman
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 22 Aralık 2010 #17 ßeLeN' Alıntı: Bende gercek bir tarıf bakıyorum ama harika olmuş... Genişletmek için tıkla ... öle mi kusura bakma o zman başka tariflere bak burada aradıgın yok canımm....
ßeLeN' Alıntı: Bende gercek bir tarıf bakıyorum ama harika olmuş... Genişletmek için tıkla ... öle mi kusura bakma o zman başka tariflere bak burada aradıgın yok canımm....
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 22 Aralık 2010 #18 LALEZAR' Alıntı: Tatlı dili koyarken birazcık daha cömert davranırsan hımmmmmmmm yemede yanında yat o zaman Genişletmek için tıkla ... hımm hımmm hiç sorma öle cok daha güzel oluyor canım....🙂
LALEZAR' Alıntı: Tatlı dili koyarken birazcık daha cömert davranırsan hımmmmmmmm yemede yanında yat o zaman Genişletmek için tıkla ... hımm hımmm hiç sorma öle cok daha güzel oluyor canım....🙂
19bjk03 Yeni Üye Üye 28 Aralık 2010 #19 ben de sevgi tatlısı diye tarifi yazayimda yapayim diyordum bu da güzelmis! tsk.