T Thalia Yeni Üye Üye 26 Eylül 2010 #31 selamlar melekler ben fransada oturuyorum fakat isvicre cenevreye cok yakinim
B bendeniz esen Yeni Üye Üye 16 Eylül 2011 #33 slm arkadasim. 🙁 yaa ne yazik ki oyle. bende ne guzel isvicre de yasayan turk arkadaslar ile tanisirim diye seviniyordum. kanton neresi sizin?
slm arkadasim. 🙁 yaa ne yazik ki oyle. bende ne guzel isvicre de yasayan turk arkadaslar ile tanisirim diye seviniyordum. kanton neresi sizin?
19bjk03 Yeni Üye Üye 18 Eylül 2011 #35 bendeniz esen' Alıntı: bendeniz de baskent bern den.🙂 Genişletmek için tıkla ... Merhaba Deniz Isviçreye yeni mi geldin? ben Schaffhausen Zürich tarafindayim ama Bern de ablam var , herhangi yardimin danisman gerekenler olursa yardimci oluruz Bernde de çok Türkler var... slm. Tülay
bendeniz esen' Alıntı: bendeniz de baskent bern den.🙂 Genişletmek için tıkla ... Merhaba Deniz Isviçreye yeni mi geldin? ben Schaffhausen Zürich tarafindayim ama Bern de ablam var , herhangi yardimin danisman gerekenler olursa yardimci oluruz Bernde de çok Türkler var... slm. Tülay