Young bride Banned 6 Ocak 2011 #11 HaYaL' Alıntı: Oooo o zaman bizim milyarlar kazanmamız lazım canım yaa valla bu işler gönül işi 😀 ben burda çok eğleniyorum para bassam bu kadar eylenemem .😀 Genişletmek için tıkla ... Al benden de okadar canım
HaYaL' Alıntı: Oooo o zaman bizim milyarlar kazanmamız lazım canım yaa valla bu işler gönül işi 😀 ben burda çok eğleniyorum para bassam bu kadar eylenemem .😀 Genişletmek için tıkla ... Al benden de okadar canım
megara Yeni Üye Üye 6 Ocak 2011 #12 ayyy koptuuuum karnıma ağrı girdi gülmekten yaa bencede burda güzel vakit geçirdiğimiz için onların başının etini yemiyoruz bu durumda onların maaş bağlaması lazıım😀
ayyy koptuuuum karnıma ağrı girdi gülmekten yaa bencede burda güzel vakit geçirdiğimiz için onların başının etini yemiyoruz bu durumda onların maaş bağlaması lazıım😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 6 Ocak 2011 #14 evet paranın satın alamayacağı şeyler kazandım bennnnnnnnnnnnn dostlarımııııııııııııı vazgeçtim istemiyomm bağamayın beni maaşaa 😀
evet paranın satın alamayacağı şeyler kazandım bennnnnnnnnnnnn dostlarımııııııııııııı vazgeçtim istemiyomm bağamayın beni maaşaa 😀
Young bride Banned 6 Ocak 2011 #15 tabiki şaka yapıyorum bana günlük maaş verselr yine vazgeçmem burdan 😀
B beklenenbebis Forum Okuru 12 Ocak 2011 #16 heheheh çok komikk anı =)) amaaaa harbiden bura da attım stresleee paralı işte çalışarak kazandığım strese hiç ihtycm yok =)
heheheh çok komikk anı =)) amaaaa harbiden bura da attım stresleee paralı işte çalışarak kazandığım strese hiç ihtycm yok =)