ASİMELEK Daimi Üye Üye 6 Ocak 2011 #1 itirafffff edesimmmmm geldiii :D seni seviyorum sevgilimmmmm :küstüm: Son düzenleme: 11 Şubat 2012
Young bride Banned 6 Ocak 2011 #2 çok ayıp asicim aslında ben senin eltinim seni kandırdım hep bu itirafını bekliyodum
sakaryalı Üye Üye 6 Ocak 2011 #3 kıs 2 ayda ne bu siddet bu celal eltine kadıncağız okuyamıyacak diye dökmüşsün içindekileri :laugh:
ASİMELEK Daimi Üye Üye 6 Ocak 2011 #4 sakaryalı' Alıntı: kıs 2 ayda ne bu siddet bu celal eltine kadıncağız okuyamıyacak diye dökmüşsün içindekileri :laugh: Genişletmek için tıkla ... 😀 kıss okusun yaaaa kıyamam ben ona kıss çok fesat anam sözlendiğimden beri kıskançlık krizlerinde ve çok belli ediyoooo bide herkes beni tatlı dilimden güler yüzümden çok seviyo çekemiyooooo 😀 :fati::fati::fati:bu da ona gelsin
sakaryalı' Alıntı: kıs 2 ayda ne bu siddet bu celal eltine kadıncağız okuyamıyacak diye dökmüşsün içindekileri :laugh: Genişletmek için tıkla ... 😀 kıss okusun yaaaa kıyamam ben ona kıss çok fesat anam sözlendiğimden beri kıskançlık krizlerinde ve çok belli ediyoooo bide herkes beni tatlı dilimden güler yüzümden çok seviyo çekemiyooooo 😀 :fati::fati::fati:bu da ona gelsin