PaSikA Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2009 #1 İyiki Doğdun Fırtına doğum günü Fırtına'm canım doğum günün kutlu olsun :amigo: İyiki Doğdun İyiki Varsın :amigo: Gülen yüzün hiç solmasın canım benim yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık getirsin
doğum günü Fırtına'm canım doğum günün kutlu olsun :amigo: İyiki Doğdun İyiki Varsın :amigo: Gülen yüzün hiç solmasın canım benim yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık getirsin
*şiker* Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2009 #2 nice mutlu yıllara fırtına...yeni yaşın sana sağlık ve sevdiklerinle birlikte huzur getirsin
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 8 Temmuz 2009 #3 DoGum GünüN KuTLu oLsun caNim DaHa niCe yiLLara insaLLah...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 8 Temmuz 2009 #4 doğum günün kutlu olsun balım benim....Nice yıllara...İyi ki doğdun iyi ki varsın.... BUDA BENİM SANA HEDİYEM🙂🙂🙂SÖZÜN DE GİYERSİN🙂🙂
doğum günün kutlu olsun balım benim....Nice yıllara...İyi ki doğdun iyi ki varsın.... BUDA BENİM SANA HEDİYEM🙂🙂🙂SÖZÜN DE GİYERSİN🙂🙂
kaprisli Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2009 #5 İyi ki doğdun bidenem sevdiklerinle nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllara 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Temmuz 2009 #6 İyi ki doğdun canımcım nice mutlu yıllara... Bu da benim sana hediyem meçhulün hediye ettiği elbisenin altına çok hoş durur ne dersin 🙂
İyi ki doğdun canımcım nice mutlu yıllara... Bu da benim sana hediyem meçhulün hediye ettiği elbisenin altına çok hoş durur ne dersin 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2009 #7 canım mutlu yıllar hemsom yeni yasın sana güzellikler getirsin hersey gönlünce olsun canm
fırtına Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2009 #8 yastık savaşıoyy benim canlarım güzel şeker arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız meçhulüm vede hayalim hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim 🙂 hepinizi yürekten kucaklıyorum Son düzenleme: 9 Temmuz 2009
yastık savaşıoyy benim canlarım güzel şeker arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız meçhulüm vede hayalim hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim 🙂 hepinizi yürekten kucaklıyorum
Vijdan Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2009 #9 canım elbisene uyar umarım.. Doğum günün kutlu olsun,herşey gönlünce olsun güzelim..