vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #11 etimelo' Alıntı: [ı]doğum günün tekrar kutlu olsun vatozuuuum, artık öğlenleyin yarım ekmek arası bi pasta yersin bizim yerimize de[/ı] Genişletmek için tıkla ... efet yaaaa ne gusel olur dımı neyse sırket ufak caplı bı kutlama yapıyor geneldeee🙂🙂 pasta yerız belkimmm arceya' Alıntı: mutlu yıllar tekrar vatoz ummm Genişletmek için tıkla ... asfada' Alıntı: tekrar güzelllll yıllaraaaa ortimmmmmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... *mawi' Alıntı: nice yıllara vatoz hayatta istediğin herşeyin gönlünce olması dileklerimle nice yıllara 🙂 Genişletmek için tıkla ... sista' Alıntı: [ımg]http://www.mutfakbocugu.com/wp-content/uploads/2009/06/ayse_4.dogumgunu_pastasi_8.jpg[/ımg] dünürmmmmm, ömürle, eşinle beraber sağlıklı ve mutlu daha nice yıllar dilerim canım... Genişletmek için tıkla ... tekrar teşekkürler kızlar hepınızeee sizleri çok seviyorum dünürüm bu pastada cok guselmişşşşş senmi yaptın tadıda superrrr
etimelo' Alıntı: [ı]doğum günün tekrar kutlu olsun vatozuuuum, artık öğlenleyin yarım ekmek arası bi pasta yersin bizim yerimize de[/ı] Genişletmek için tıkla ... efet yaaaa ne gusel olur dımı neyse sırket ufak caplı bı kutlama yapıyor geneldeee🙂🙂 pasta yerız belkimmm arceya' Alıntı: mutlu yıllar tekrar vatoz ummm Genişletmek için tıkla ... asfada' Alıntı: tekrar güzelllll yıllaraaaa ortimmmmmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... *mawi' Alıntı: nice yıllara vatoz hayatta istediğin herşeyin gönlünce olması dileklerimle nice yıllara 🙂 Genişletmek için tıkla ... sista' Alıntı: [ımg]http://www.mutfakbocugu.com/wp-content/uploads/2009/06/ayse_4.dogumgunu_pastasi_8.jpg[/ımg] dünürmmmmm, ömürle, eşinle beraber sağlıklı ve mutlu daha nice yıllar dilerim canım... Genişletmek için tıkla ... tekrar teşekkürler kızlar hepınızeee sizleri çok seviyorum dünürüm bu pastada cok guselmişşşşş senmi yaptın tadıda superrrr
Şevvall Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #12 Ayyy ne kadar güzel doğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızdaki tüm güzellikler gelip sizi bulur ayrıca 18 nisandada benim doğum günüm hatırlatırım
Ayyy ne kadar güzel doğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızdaki tüm güzellikler gelip sizi bulur ayrıca 18 nisandada benim doğum günüm hatırlatırım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 13 Nisan 2010 #13 Şevvall' Alıntı: Ayyy ne kadar güzel doğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızdaki tüm güzellikler gelip sizi bulur ayrıca 18 nisandada benim doğum günüm hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... Siteye kayıt olurken doğum tarihinizi doğru verdiyseniz unutmamız mümkün değil 🙂
Şevvall' Alıntı: Ayyy ne kadar güzel doğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızdaki tüm güzellikler gelip sizi bulur ayrıca 18 nisandada benim doğum günüm hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... Siteye kayıt olurken doğum tarihinizi doğru verdiyseniz unutmamız mümkün değil 🙂
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #14 şevvall' Alıntı: ayyy ne kadar güzel doğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızdaki tüm güzellikler gelip sizi bulur ayrıca 18 nisandada benim doğum günüm hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... teşekkürlerr şimdiden kutlayım ben ozamn sizinkinide😉
şevvall' Alıntı: ayyy ne kadar güzel doğum gününüz kutlu olsun umarım hayatınızdaki tüm güzellikler gelip sizi bulur ayrıca 18 nisandada benim doğum günüm hatırlatırım Genişletmek için tıkla ... teşekkürlerr şimdiden kutlayım ben ozamn sizinkinide😉
MEÇHUL Daimi Üye Üye 13 Nisan 2010 #15 Güzel doğum günü annesi doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun tatlım.Sevdiklerinle nice mutlu yıllara sağlıkla ve huzurla🙂🙂 Buda doğum günü pastan😀
Güzel doğum günü annesi doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun tatlım.Sevdiklerinle nice mutlu yıllara sağlıkla ve huzurla🙂🙂 Buda doğum günü pastan😀
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #17 MEÇHUL' Alıntı: Güzel doğum günü annesi doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun tatlım.Sevdiklerinle nice mutlu yıllara sağlıkla ve huzurla🙂🙂 Buda doğum günü pastan😀 Genişletmek için tıkla ... juju' Alıntı: sevdiklerinle ve burda meleklerle daha nice güzel yaşalara Genişletmek için tıkla ... teşekkürlerrr
MEÇHUL' Alıntı: Güzel doğum günü annesi doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun tatlım.Sevdiklerinle nice mutlu yıllara sağlıkla ve huzurla🙂🙂 Buda doğum günü pastan😀 Genişletmek için tıkla ... juju' Alıntı: sevdiklerinle ve burda meleklerle daha nice güzel yaşalara Genişletmek için tıkla ... teşekkürlerrr
lovefun Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #18 Doğumgünün kutlu olsun canım. Oğlunla eşinle nice nice mutlu yıllaraaa...
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #19 MEÇHUL' Alıntı: Güzel doğum günü annesi doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun tatlım.Sevdiklerinle nice mutlu yıllara sağlıkla ve huzurla🙂🙂 Buda doğum günü pastan😀 Genişletmek için tıkla ... buarada pasta içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum çok güzelmiş ımmmmmmmmmmmmmmmm
MEÇHUL' Alıntı: Güzel doğum günü annesi doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun tatlım.Sevdiklerinle nice mutlu yıllara sağlıkla ve huzurla🙂🙂 Buda doğum günü pastan😀 Genişletmek için tıkla ... buarada pasta içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum çok güzelmiş ımmmmmmmmmmmmmmmm
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #20 lovefun' Alıntı: Doğumgünün kutlu olsun canım. Oğlunla eşinle nice nice mutlu yıllaraaa... Genişletmek için tıkla ... cnm benım teşekkürlerrr=)
lovefun' Alıntı: Doğumgünün kutlu olsun canım. Oğlunla eşinle nice nice mutlu yıllaraaa... Genişletmek için tıkla ... cnm benım teşekkürlerrr=)