İyiki Doğdunn Grey

CeMoŞ

Daimi Üye
Üye
İyiki Doğdunn Grey
sevgili greyy bizim minikk ergenimizz ama artık ergen değill bi yetişkin oldun
ergen diyince kesin yinee ben ergenn değilimmm diyeceksin ha olsun daha yenii yetişkin olsun sayılırr

yeni yaşın sana baştaa sağlıkkk , mutluluk , huzurr ve bol bol şanss getirsinn iyiki seni burdaa tanımışımmm canımm

yenidenn çırağımmmm olman ümüdiylee seni herzaman bekliyoruzzz doğummm gününnn kuuttluuu olsunnnnnnnnnnnnnn

:kutlama1::kutlama1:

:kutla::kutla:

Sevgili Grey, yeni yaşın sana mutluluk ve sağlık getirsin. Allah'tan dileğim; hayırlı ve sağlıklı bir ömür geçir, aileni gururlandır, mutlu ol, mutlu et. Allah seni hep korusun.

İyi ki doğdun..

Tey tey tey
Hepide Bört Dey Grey
Lüm lüm ley

Yeni yaşın, yepyeni umutlar, sağlık, başarı huzur getirsin sana. İyiki Doğdun. Gerçi doğmasanda olurdu. Aslında doğduğunda iyi olmuş.

Nice mutlu, sağlık dolu, huzurlu senelere canım. Yeni yaşın, sana uğur ve hayalini kurduğun tüm dileklerini getirsin. 🙂

İyiki doğdun greyyyyy yeni yetme ergenim benim nerdesin sen kısss doğumgününde hiç yoksun hee nice sağlıklı başarılı mutlu yıllara yeni yetmem

Teşekkür ederim Titan abla 🙂 Hep beraber mutlu doğum günleri olur umarım 🙂

- - - Updated - - -

Tey tey tey
Hepide Bört Dey Grey
Lüm lüm ley

Yeni yaşın, yepyeni umutlar, sağlık, başarı huzur getirsin sana. İyiki Doğdun. Gerçi doğmasanda olurdu. Aslında doğduğunda iyi olmuş.

Teşekkür ederim Sadmin 😀 İyi dileklerin için tekrar teşekkürler 🙂

Nice mutlu, sağlık dolu, huzurlu senelere canım. Yeni yaşın, sana uğur ve hayalini kurduğun tüm dileklerini getirsin. 🙂

Teşekkür ederim Rüyam, hep birlikte nice yaşlara 🙂

- - - Updated - - -

İyiki doğdun greyyyyy yeni yetme ergenim benim nerdesin sen kısss doğumgününde hiç yoksun hee nice sağlıklı başarılı mutlu yıllara yeni yetmem

Lavişimmm 🙂 Geldim buralardayım. Çok teşekkür ederim 😀

Maşallah Grey im geç olcak ama mutlu başarılı yıllar dilerim.Ailen ve sevdiklerinle benim sitede ilk arkadaşım 🙂 sizleri tanıdığıma çok memnunum.. seviliyorsunuz...

Benzer Diğer Konularımız !