handanca Daimi Üye Yönetici 20 Mayıs 2008 #41 Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz geç oldu ama hoşgeldin kardeş🙂
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #42 Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz hayirli aksamlar!!!yine ziyaretine geldim umarim bu gec saatte rahatsiz etmedim sana bir hediyede getirdim bilmiyorum cicekleri seviyormusun ben cok severim menekseleri onun icin sanada getirdim
Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz hayirli aksamlar!!!yine ziyaretine geldim umarim bu gec saatte rahatsiz etmedim sana bir hediyede getirdim bilmiyorum cicekleri seviyormusun ben cok severim menekseleri onun icin sanada getirdim
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #43 Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz yine ben geldim izmirlim=)
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #44 Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz merhaba bende geldim yine bu koseden deniz kokusu geliyor,martilarin sesi geliyor ve bana pasaportta yenilen simit tadi geliyor 😀
Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz merhaba bende geldim yine bu koseden deniz kokusu geliyor,martilarin sesi geliyor ve bana pasaportta yenilen simit tadi geliyor 😀
gökçe Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #45 Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz Cici kızlara uğrayan olmamış bu aralar. Ben geldim..
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Haziran 2008 #46 Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz izmirlim canım hemşerim köşen hayırlı uğurlu olsun kendine çok ama çok iyi bak iyi günler dilerim
Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz izmirlim canım hemşerim köşen hayırlı uğurlu olsun kendine çok ama çok iyi bak iyi günler dilerim
İzmirella Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #47 Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz teşekkür ederim hepinizeee arkadaşlarımm 🙂 sizle rii çokkk seviyorumm
Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz teşekkür ederim hepinizeee arkadaşlarımm 🙂 sizle rii çokkk seviyorumm
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 6 Haziran 2008 #49 Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz önce bu menekşe kardeşler sonrada🙂 bu tatlı kızın çiçekleriyle sana geldik..🙂 kabul edermisin izmirlim.... bol sohbetler dilerim sana canım.
Cevap: izmirli'ninn kösesinee hoşşgeldinizzz önce bu menekşe kardeşler sonrada🙂 bu tatlı kızın çiçekleriyle sana geldik..🙂 kabul edermisin izmirlim.... bol sohbetler dilerim sana canım.