Sevimli ŞEY Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #31 Cevap: izmirrrrrrrrrrr liyimmmmmmmm izmirliler nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz
aşk_perisi Yeni Üye Üye 2 Şubat 2009 #32 Cevap: izmirrrrrrrrrrr liyimmmmmmmm bende izmirliyimmmmmmmmm
Y YİNG YANG Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #33 Cevap: izmirrrrrrrrrrr liyimmmmmmmm Ben de aslen afyon lu olmama rağmen izmir den asla vazgeçemem çoukluğum geçliğim hepsi izmir de geçti ve geçiyor ben izmir siz yapamam izmir i çok seviyorum...........
Cevap: izmirrrrrrrrrrr liyimmmmmmmm Ben de aslen afyon lu olmama rağmen izmir den asla vazgeçemem çoukluğum geçliğim hepsi izmir de geçti ve geçiyor ben izmir siz yapamam izmir i çok seviyorum...........
AYTASI Aktif Üye Üye 21 Temmuz 2009 #34 Bende varim Izmirliyim ama hasretim memleketime yurtdisinda yasiyorum ama iki hafta sonra izmirdeyim🙂
Bende varim Izmirliyim ama hasretim memleketime yurtdisinda yasiyorum ama iki hafta sonra izmirdeyim🙂
ceyo Yeni Üye Üye 7 Şubat 2010 #36 slmmm ben agrılıyım ama hem ızmırde yasıyor hemde izmrde buyudum 22 yıdır ızlımırlı oldum burdayııııım🙂
slmmm ben agrılıyım ama hem ızmırde yasıyor hemde izmrde buyudum 22 yıdır ızlımırlı oldum burdayııııım🙂