Julieт Yeni Üye Üye 5 Şubat 2010 #1 Japonların saç modelleri ve yapılışları saç modelleri ve yapılışları japon saç modelleri japon erkek erkek ve yapılışları Bence Japon saç stilleri çok tatlı oluyo ya ben de şunlardan birini yapmayı denicem ama pek becerebilceğimi sanmıyorum.. Sizce nasıllar yorumlarınızı bekliyorum Son düzenleme: 5 Şubat 2010
saç modelleri ve yapılışları japon saç modelleri japon erkek erkek ve yapılışları Bence Japon saç stilleri çok tatlı oluyo ya ben de şunlardan birini yapmayı denicem ama pek becerebilceğimi sanmıyorum.. Sizce nasıllar yorumlarınızı bekliyorum
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Şubat 2010 #2 Saçları çok güzel görünüyor hepsinin ama Juliet çok zor modeller değil yapabilirsin bence ellerine sağlık canım + rep
Saçları çok güzel görünüyor hepsinin ama Juliet çok zor modeller değil yapabilirsin bence ellerine sağlık canım + rep
S sporcu melis Yeni Üye Üye 5 Şubat 2010 #3 en son model güzeldi doğal we çok tatlı bir görünüşü war..
$ul€ Yeni Üye Üye 6 Şubat 2010 #8 ya bu kızlara yakışıyor avuç içi kadar suratları var😀 ne yapsan gider yani🙂 emeğine sağlık
tuqqce Daimi Üye Üye 6 Şubat 2010 #9 Benim saçlar düz olmadığı için kullanamam bu modeli.düzleştiririm ama o zamanda uzun duruyor bu modeller gitmez🙂
Benim saçlar düz olmadığı için kullanamam bu modeli.düzleştiririm ama o zamanda uzun duruyor bu modeller gitmez🙂
E emine göçer Forum Okuru 14 Nisan 2014 #10 bnm saçm çok kalın bu modelleri asla ama katha yapamam.ama çokkk güzeler a bi de kaln saçlar için nasıl modeller yapabiliriz gösterirmisiniz lütfenn
bnm saçm çok kalın bu modelleri asla ama katha yapamam.ama çokkk güzeler a bi de kaln saçlar için nasıl modeller yapabiliriz gösterirmisiniz lütfenn