AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2009 #11 çocugum yok ama evliyim.... ilerdede 2 cocuktaaaan fazlaa cocukk istiyorum..... tabi allahım nasip edersee.. hersey nasip kısmet...
çocugum yok ama evliyim.... ilerdede 2 cocuktaaaan fazlaa cocukk istiyorum..... tabi allahım nasip edersee.. hersey nasip kısmet...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 9 Ağustos 2009 #12 ben 3 tane isterim 🙂 rabbimin izini ile... tabi yinede hayirlisi olsun 🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2009 #13 Benim de iki çocuğum var.Biri erkek,biri kız.. 2 çocuk yeter🙂 Artık düşünmüyorum
GaMzE_18 Üye Üye 9 Ağustos 2009 #14 hiçç cocugum yok ama ILERDE ALLAH NASIP KISMET EDERSE 2 tane cocuk ıstıyorumm daha dogrusu ıstıyoruzzz !!! =)
hiçç cocugum yok ama ILERDE ALLAH NASIP KISMET EDERSE 2 tane cocuk ıstıyorumm daha dogrusu ıstıyoruzzz !!! =)
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 3 Kasım 2009 #15 iki tane çocuğum olsun isterdim..evlenince...Allah herkese o mutluluğu yaşatsın...olmayanlara nasip etsin😀
iki tane çocuğum olsun isterdim..evlenince...Allah herkese o mutluluğu yaşatsın...olmayanlara nasip etsin😀
Gül Hanım Yeni Üye Üye 3 Kasım 2009 #16 1 oğlum var şuan değil ama ilerde 1 tane daha olabilir yani 2 taneee
ışılsu Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #18 1 tane oğluşum var başka düşünmüyorum ama ileride 3-4 yıl sonra psikolojimi bilemiyorum rabbim hepimiza hayırlı evlatlar nasip etsin olmayan herkezede versin inş.
1 tane oğluşum var başka düşünmüyorum ama ileride 3-4 yıl sonra psikolojimi bilemiyorum rabbim hepimiza hayırlı evlatlar nasip etsin olmayan herkezede versin inş.
A aasena Yeni Üye Üye 10 Mart 2010 #20 iki ya da üç tane olmasını isterdim 😀 ama bir kızm olmasını çook isterdim doğrusu 🙁