üni-melek Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #1 kac kişi evden kahvaltı etmeden cıkıyo evden sabahları alelacele cıkıyorum ve kahvaltı firsatım olmuyo acaba böyle olan kaç kişi merak ettim Son düzenleme: 16 Ekim 2010
evden sabahları alelacele cıkıyorum ve kahvaltı firsatım olmuyo acaba böyle olan kaç kişi merak ettim
ilkimsu Yeni Üye Üye 6 Ekim 2010 #5 ben kahvaltı yapmayı aslında sevmem 😀 atıştırırm hosuma gden ne varsa ama bazende öyle bi yapasım gelirki saat kac olursa olsun yaparım öğlen değilse 🙂 yada annem patatesi biberi kızartmıss sıcacık cayyyy hazır olmussa hemen yerim kıh kıh 😀
ben kahvaltı yapmayı aslında sevmem 😀 atıştırırm hosuma gden ne varsa ama bazende öyle bi yapasım gelirki saat kac olursa olsun yaparım öğlen değilse 🙂 yada annem patatesi biberi kızartmıss sıcacık cayyyy hazır olmussa hemen yerim kıh kıh 😀
üni-melek Yeni Üye Üye 8 Ekim 2010 #6 cevaplarınız için sağolun kızlar🙂 ben kahvaltı asla etmem cok kötü bisey...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 9 Ekim 2010 #7 ayyy bu zmana kadarr kahvaltıı yaptıgım görükmemiştirrr ...
M musab Yeni Üye Üye 9 Ekim 2010 #8 bende ögle olmadan yemek yiyemem sabah yersem midem bulanıyo nedense
sudembeyaz Daimi Üye Üye 9 Ekim 2010 #9 üni-melek' Alıntı: evden sabahları alelacele cıkıyorum ve kahvaltı firsatım olmuyo acaba böyle olan kaç kişi merak ettim Genişletmek için tıkla ... walla canımm bende öle evde yapamıyom iş yerinde yapıyom kahvaltıyı
üni-melek' Alıntı: evden sabahları alelacele cıkıyorum ve kahvaltı firsatım olmuyo acaba böyle olan kaç kişi merak ettim Genişletmek için tıkla ... walla canımm bende öle evde yapamıyom iş yerinde yapıyom kahvaltıyı
üni-melek Yeni Üye Üye 9 Ekim 2010 #10 kahvaltı cok önemli bir öğün ama görünen pek fazla kahvaltı yapan yok sağolun meleklerim...