B berennaz Forum Okuru 12 Ekim 2010 #11 üni-melek' Alıntı: evden sabahları alelacele cıkıyorum ve kahvaltı firsatım olmuyo acaba böyle olan kaç kişi merak ettim Genişletmek için tıkla ... çalışırken vden çıkmadan kahvaltı yapmam iş yerinde yerim ama evde mutlaka kahvaltımı yaparım
üni-melek' Alıntı: evden sabahları alelacele cıkıyorum ve kahvaltı firsatım olmuyo acaba böyle olan kaç kişi merak ettim Genişletmek için tıkla ... çalışırken vden çıkmadan kahvaltı yapmam iş yerinde yerim ama evde mutlaka kahvaltımı yaparım
B berennaz Forum Okuru 15 Ekim 2010 #13 özendim vallah kahvaltı yapasım geldi kaldı ki bu gün okkalı bir kahvaltı yapmıştım
üni-melek Yeni Üye Üye 15 Ekim 2010 #14 bende ancak hafta sonu yapabiliyorum böle nefis bi kahvalti..
MAGENTA Hamiş Melek 16 Ekim 2010 #15 sabah yedide iş başı yapınca evden altı buçukta apar topar çıkıyorum ve hep de poğaça yemekten hamur kafa olucam yane hafta sonunu iple çekenlerdenim şööle bool çeşit kahvaltı ve çok uzun sürmelii
sabah yedide iş başı yapınca evden altı buçukta apar topar çıkıyorum ve hep de poğaça yemekten hamur kafa olucam yane hafta sonunu iple çekenlerdenim şööle bool çeşit kahvaltı ve çok uzun sürmelii
üni-melek Yeni Üye Üye 16 Ekim 2010 #16 herkes hemen hemen kahvaltıyı aksatıyo kızlar....😀 dediğin gibi ancak hafta sonları düzgün bir kahvaltı yapabiliyoruz.
herkes hemen hemen kahvaltıyı aksatıyo kızlar....😀 dediğin gibi ancak hafta sonları düzgün bir kahvaltı yapabiliyoruz.
üni-melek Yeni Üye Üye 23 Ekim 2010 #18 $ul€' Alıntı: kahvaltı da midem bulanıyo Genişletmek için tıkla ... ayy kıyamam cok zor olmalı ..hiç mi yapamıyosun hafta sonu da mı ..
$ul€' Alıntı: kahvaltı da midem bulanıyo Genişletmek için tıkla ... ayy kıyamam cok zor olmalı ..hiç mi yapamıyosun hafta sonu da mı ..
HaYaL Daimi Üye Üye 1 Kasım 2010 #19 Eğer eşim evdeyse vakti varsa yaparım kendi başıma yapamam kahvaltı öylesine atıştırırım bişeyler.
üni-melek Yeni Üye Üye 2 Kasım 2010 #20 HAYAL' Alıntı: Eğer eşim evdeyse vakti varsa yaparım kendi başıma yapamam kahvaltı öylesine atıştırırım bişeyler. Genişletmek için tıkla ... hmm yalnız yapmak gercekten hiç iyi değil canım..
HAYAL' Alıntı: Eğer eşim evdeyse vakti varsa yaparım kendi başıma yapamam kahvaltı öylesine atıştırırım bişeyler. Genişletmek için tıkla ... hmm yalnız yapmak gercekten hiç iyi değil canım..