dino_02 Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #1 Kadının Bilinmeyen GÜCÜ ***** Arkadaşlar Hepimiz Kadınız ama Hepimiz bizde olan Gücün Farkındamıyız... İşte Gizli GÜCÜMÜZ *****
***** Arkadaşlar Hepimiz Kadınız ama Hepimiz bizde olan Gücün Farkındamıyız... İşte Gizli GÜCÜMÜZ *****
Vijdan Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #2 Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ Teşekkürler..biz neymişiz da haberimiz yokmuş..
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #4 Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ bizden korkmayan korkmamaya devam etsin başına daha neler gelir neler😀güzeldi dino emeğine sağlık.
Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ bizden korkmayan korkmamaya devam etsin başına daha neler gelir neler😀güzeldi dino emeğine sağlık.
RoCCo Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #5 Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ bu bnce güç diil bna aşağılayıcı geliyo hernedense ama senin emeğine sağlık dino
Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ bu bnce güç diil bna aşağılayıcı geliyo hernedense ama senin emeğine sağlık dino
laetitia Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #6 Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ kadınların gücü adına çok güzel olmuş😛arty:
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2008 #7 Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ paylasım için saol..kadının fendi erkegı yendii...................yaniiiiiiiiii
Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ paylasım için saol..kadının fendi erkegı yendii...................yaniiiiiiiiii
dino_02 Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2008 #8 Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ şeker05' Alıntı: bu bnce güç diil bna aşağılayıcı geliyo hernedense ama senin emeğine sağlık dino Genişletmek için tıkla ... Neden şeker bu resimlerde bizim aşağılandığımız bir taraf görmüyorum ben. Aksine erkeklerin ne kadar kadın budalsı olduğunu ve çekici bir kadın gördüklerinde düştükleri aptalca durumu gözler önüne seriyor bu resimler.
Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ şeker05' Alıntı: bu bnce güç diil bna aşağılayıcı geliyo hernedense ama senin emeğine sağlık dino Genişletmek için tıkla ... Neden şeker bu resimlerde bizim aşağılandığımız bir taraf görmüyorum ben. Aksine erkeklerin ne kadar kadın budalsı olduğunu ve çekici bir kadın gördüklerinde düştükleri aptalca durumu gözler önüne seriyor bu resimler.
B beyaz_melek Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2008 #9 Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ eline sağlık biz böyleyiz işte bizden korksunlar....
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2008 #10 Cevap: Kadının Bilinmeyen GÜCÜ Kadınların beyin güçleride var ama yinede emeğine sağlık...