Gül Hanım Yeni Üye Üye 2 Aralık 2009 #1 kadının en tatlı yeri neresidir tatlı kadınlar en tatlı kadınlar amın en yeri Kadının En Tatlı Yeri Neresidir? Henüz kırılmamışsa kalbidir. Kırılmışsa ıslak bakan gözleri.~ Artık ağlayamıyorsa dudağının kenarına yerleşmiş hüznü. Hüznü bile hissetmiyorsa artık buz tutmuş parmakları Isınmıyorsa konuşmuyorsa ve artık hiç gülmüyorsa.. anılarda kalmış çocukluğudur. Ama muhakkak tatlı bir yeri vardır kadının. Yeter ki severek bakan bir çift göz olsun üstünde. kadın severek gösterir sakladığı tadı....
tatlı kadınlar en tatlı kadınlar amın en yeri Kadının En Tatlı Yeri Neresidir? Henüz kırılmamışsa kalbidir. Kırılmışsa ıslak bakan gözleri.~ Artık ağlayamıyorsa dudağının kenarına yerleşmiş hüznü. Hüznü bile hissetmiyorsa artık buz tutmuş parmakları Isınmıyorsa konuşmuyorsa ve artık hiç gülmüyorsa.. anılarda kalmış çocukluğudur. Ama muhakkak tatlı bir yeri vardır kadının. Yeter ki severek bakan bir çift göz olsun üstünde. kadın severek gösterir sakladığı tadı....
BİTTERİM Yeni Üye Üye 2 Aralık 2009 #2 ayy çok güzel ablam emeğine sağlık🙂nerde kiymet bilen zor çok zoor... 🙁
orkide Aktif Üye Üye 3 Aralık 2009 #4 valla güzelmiş benim her yerim tatlı ayol hha aldım canım valla çaldım yazını helal et gı hahha
Gül Hanım Yeni Üye Üye 3 Aralık 2009 #5 orkide' Alıntı: valla güzelmiş benim her yerim tatlı ayol hha aldım canım valla çaldım yazını helal et gı hahha Genişletmek için tıkla ... helal olsun gıııııııııııııı😛iha:😛iha:
orkide' Alıntı: valla güzelmiş benim her yerim tatlı ayol hha aldım canım valla çaldım yazını helal et gı hahha Genişletmek için tıkla ... helal olsun gıııııııııııııı😛iha:😛iha:
HURHUR Yeni Üye Üye 3 Aralık 2009 #6 ay gülcüm şu yazdıklarını benim adamcağızada okutsam birazcık anlarmıki beni
Gül Hanım Yeni Üye Üye 3 Aralık 2009 #7 EDALIGELİN' Alıntı: ay gülcüm şu yazdıklarını benim adamcağızada okutsam birazcık anlarmıki beni Genişletmek için tıkla ... okut bakalım bi dene gııııııı :laugh:
EDALIGELİN' Alıntı: ay gülcüm şu yazdıklarını benim adamcağızada okutsam birazcık anlarmıki beni Genişletmek için tıkla ... okut bakalım bi dene gııııııı :laugh:
seerose Daimi Üye Üye 21 Aralık 2009 #9 Iste kiymet bilen de var,bilmeyen de ,ne desek ki,kiymetimizi bilenler ile karsilasalim.
M * MuCiZé * Forum Okuru 21 Aralık 2009 #10 seerose' Alıntı: ıste kiymet bilen de var,bilmeyen de ,ne desek ki,kiymetimizi bilenler ile karsilasalim. Genişletmek için tıkla ... amin !!!!.....
seerose' Alıntı: ıste kiymet bilen de var,bilmeyen de ,ne desek ki,kiymetimizi bilenler ile karsilasalim. Genişletmek için tıkla ... amin !!!!.....