Kadınlar Dertleşiyor İşte Benim Dertlerim

Likapam

Paylaşımcı Melek
Kadınlar Dertleşiyor İşte Benim Dertlerim
Selam kızlar görüşmeyeli Uzun zaman oldu ama çok derdim vardı hastalık var cenazeler biliyorsunuz Babam 2 felçten sonra düzelmedi aksine kötüleşti alzanur teşhisi kondu onunla uğraştık bir yandan annemin psikolojisi iyice bozuldu bir de onunla uğraştık Bu arada ben rahatsızlandım enfeksiyonlar işte beyine pıhtı atmalar Bir nevi felç geçirmişim ama haberim olmadı Ondan sonra doktor dikkat edeceksin kan sulandırıcı kullanacaksın filan dedi doktora dedim ama ben yamulmadım dedim 🙂 oda hafif atlatmışsın dedi şimdi safra kesesinden ameliyat olucam işlemleri yaptırdım hastaneden aramalarını bekliyorum

Selam olsun güzel insan. Selam olsun bitanem vallahi seni özlemişiz. Herkeste bir sıkıntı var cenazelerin için Rabbim'den Rahmet diliyorum kendi geçmişlerime de ümmeti Muhammed'in cümle geçmişlerinede. Beyin pıhtısı için mutlaka üzerinde durman lazım hayatım. İnan çok üzüldüm. Kan sulandırıcıların yanı sıra günde bi tane bebek aspirinine devam etmeni şiddetle öneriyorum. Safra kesen için de geçmiş olsun. Rabbim şifa nasip etsin sana ve tüm hasta olup şifa bekleyen kullarına... Selametle bitanem. Hoş geldin tekrar.

Aleyküm selam canım amin amin inşallah canım benim ilaç yeterli dediler müsait bi zamanda özele gidicem Rabbim herkese şifa versin inşallah canım hoşbuldum bi tanem

Kızlar çok mutluyum şans sonunda yüzüme güldü bende emekli oluyorum artık 4 ay eksiğim var onu borçlanacam sonrası gelsin emeklilik

Heyyooo bende emekli oluyorum ama arkadaşlarım haberiniz olsun yüzde 99 üstünde kısmi emeklilik çıkacak 3600 günle de yüksek ihtimalle seçim yatırımı için emeklilik verecekler haberiniz olsun. Ben doğum borçlanması yaptım ama amcamın oğlu ssk da şef yatırma dedi bana bu çıkacak olan kısmi emeklilik ile eksik gün kadarını yatırtır öyle emekli ederiz seni dedi 4 çocuk 49,500*3 çıkıyor ( maksimum üç çocuk her çocuk başına 2 yıl borçlanabiliyormuşuz ) hadi hayırlı olsun ben de emekliyim

Ben zaten malulen emekliliği denicem önce olmazsa 4 ay yatırıcam her halukarda bu sene emekliyim

Vallahi hayatım eşimde ben de nasip ise emekliyiz olsun yahu 4 çocuk okuyo vallahide billahi de kendimizden geçtik yetiştiremiyoruz eşşoğlueşşeklere