HaYaL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #1 Kağıt katlayarak resim yapmışlar, inanılmaz. kağıt ile yapılan şeyler kağıttan yapılan şeyler
kaprisli Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #2 Cevap: Kağıt katlayarak resim yapmışlar, inanılmaz. gerçekten etkileyici ya böyle emek verilerek yapılmış şeylere bayılıyorum ve cidden çok güzel olmuş seninde emeğine sağlık bu güzel konuyu açtığın için
Cevap: Kağıt katlayarak resim yapmışlar, inanılmaz. gerçekten etkileyici ya böyle emek verilerek yapılmış şeylere bayılıyorum ve cidden çok güzel olmuş seninde emeğine sağlık bu güzel konuyu açtığın için
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #3 Cevap: Kağıt katlayarak resim yapmışlar, inanılmaz. İlgini çekmesine sevindim canım.Gerçekten büyük emek harcanmışa benziyor...
Cevap: Kağıt katlayarak resim yapmışlar, inanılmaz. İlgini çekmesine sevindim canım.Gerçekten büyük emek harcanmışa benziyor...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 20 Eylül 2010 #7 walla yapanlarıı yürekten tebrik etmek gerekk harikaa olmuşş baya emek harcanmış belli... payşatıgın için tşklerr canım...
walla yapanlarıı yürekten tebrik etmek gerekk harikaa olmuşş baya emek harcanmış belli... payşatıgın için tşklerr canım...