gerçekten hayretler içerisindeyim. Nasıl bir anne kendi kanından canından olan yavrusuna bunları yapabilir ve söyleyebilir...ben de anneyim ve evlatlarım için gözümü kırpmadan canımı feda ederim. Anneler evlatlarının hatası ve yanlışı bile olsa her zaman için kapatmak zorundadırlar. Annelik içgüdüsü ile hayatının her dönemin de kol kanat sarmak zorundadırlar. Ne yazık ki senin annen de bu annelik duygusu ve fedakarlık oturmamış...özellikle kız evlatların en büyük sırdaşı ve desteği anne olmalıdır..benim bir tane kızım üç oğlum var ama hepsinin yeri ve değeri bende aynıdır...tırnaklarına zarar gelse benim yüreğim acır, onlar hasta olsa benim ömrümden ömür gider... Senin adına çok üzgünüm ama lütfen herşeye inat dimdik ol ve hayatta kalmak için her türlü mücadeleni sergile...bir gün gelecek inşallah sende bir anne olacaksın ve inanıyorum ki hemde mükemmel bir anne olacaksın. Asla annenin yaptığı hataları senin yapacağına inanmıyorum o yüzden lütfen sabırlı ve güçlü ol ve hayattan asla umudunu kesme...bu dünyada herkes birşeylerle sınanırmış, özellikle de kul kul ile sınanırmış. Senin bu imtihandan alnının akıyla en güçlü bir şekilde çıkacağına inanıyorum sende inan olurmu?...