B buzperisii Yeni Üye Üye 28 Nisan 2012 #1 Kahve falı Falımın fotoğraflarını çektim iyi fal bakan biri falıma bakarsa çok sevinirim 🙂 [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Falımın fotoğraflarını çektim iyi fal bakan biri falıma bakarsa çok sevinirim 🙂 [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
M meromero Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #3 Benim kahve falıma anlıyan biri bakabilir mi lütfen?ama nasıl resim ekliyebilirim olmuor
A a-sumaz@hotmail.com Forum Okuru 20 Ocak 2013 #5 bebek görüyorum,yunuslar var o da büyük bir aşk var demek.
K kömürgözlü Yeni Üye Üye 21 Mart 2013 #6 Merhaba bende baktırmak istiyorum İnş. bakarsınız . kader kısmet.. 🙂)
A ayşegüldemir Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2013 #7 ailenizden birinin kız çocuğu olmuş ya da olacak.uçakla seyahat var siz eşiniz ya da ailenizden biri. adınız soyadınız ın baş harfi bi de yaşınızı bilsem daha iyi bakarım 🙂
ailenizden birinin kız çocuğu olmuş ya da olacak.uçakla seyahat var siz eşiniz ya da ailenizden biri. adınız soyadınız ın baş harfi bi de yaşınızı bilsem daha iyi bakarım 🙂
N nbm1 Üye Üye 21 Eylül 2013 #8 lütfen çok sıkıntıdayım maddi manevi banada bakarmısınız Ekli dosyalar DSCN4386.JPG 151,6 KB · Görüntüleme: 797 DSCN4393.JPG 170,5 KB · Görüntüleme: 813