K Kayıtsız Üye Forum Okuru 15 Kasım 2012 #1 kahve falında uçak görmek yorumu nedir Şu sıralar kahve falı bakmaya merak saldım. Arkadaşlar arasında eğlence olsun diye baktığımız fallarda dediklerim çıkmaya başlayınca ufaktan araştırmalara başladım ve size sormak istiyorum. Falda uçak şekli görünce nasıl yorumlanmalı ?
Şu sıralar kahve falı bakmaya merak saldım. Arkadaşlar arasında eğlence olsun diye baktığımız fallarda dediklerim çıkmaya başlayınca ufaktan araştırmalara başladım ve size sormak istiyorum. Falda uçak şekli görünce nasıl yorumlanmalı ?
TİTAN *Melekler Mekanı* 15 Kasım 2012 #2 Sayın misafirimiz, Kahve Falında Uçak Görmek , problemlerinizi halledip nihayet istediğiniz seyahate çıkacaksınız anlamına gelir. Çok güzel ve çok kısa zamanda çok uzağa yapılacak bir seyahat. Bu seyahatin gidişi de gelişi de son derece çabuk olacaktır.
Sayın misafirimiz, Kahve Falında Uçak Görmek , problemlerinizi halledip nihayet istediğiniz seyahate çıkacaksınız anlamına gelir. Çok güzel ve çok kısa zamanda çok uzağa yapılacak bir seyahat. Bu seyahatin gidişi de gelişi de son derece çabuk olacaktır.